[]David Posted August 20, 2019 Posted August 20, 2019 IG: Nick: Hewitt Nick-uri anterioare: Nu am. Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/Hewitt Sancțiuni (poză panel): https://imgur.com/a/OGieL2L Level: 34 În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Nu ma aflu in nici o factiune, urmeaza sa intru imediat. Ore jucate: 877 Warn-uri: 0/3 De cât timp joci SA:MP?: 2015-05-15 20:26:56 Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Nu am avut, Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu am fost. IRL: Prenume: David. Vârstă reală: 16 Domiciliu: Suceava Biografie (minim 30 cuvinte): Sunt un baiat foarte serios, cu capul pe umeri, am cei 7 ani de acasa, consider ca este foarte important ca sa arati acest lucru peste tot pe unde mergi pentru respectul celor din jur. Viata mea este foarte frumoasa, dupa parerea mea. Pot spune ca am foarte multe calitati, multumesc lui Dumnezeu pentru acestea, imi place sa cant foarte mult, cant la 3 instrumente, chitara / pian si acordeon, iubesc sa ma dau pe bicicleta (freeride), ma pasioneaza electrica auto, mereu am fost si voi fi fan Tesla si nu numai, deoarece viitorul este pe electrica, tehnologia exista. In special imi place sa ma joc SA:MP, desi e un joc vechi, are un sambure de emotie jocul asta pentru mine, de aceea il respect. Ce îți place să faci în timpul liber?: Sa ma joc pe PC, sa muncesc sa cant, si sa ma plimb cu bicicleta. Descrie buGGed în câteva cuvinte: Am crescut pe acesta comunitate timp de aproape 4 ani, consider ca face parte din viata mea, 5% bugged reprezinta viata mea. CLAN: Descrie King. în câteva cuvinte: Consider ca acest clan este si va ramane tocmai de pe vremea lui de pe Red, un clan foarte respectat de catre toti playeri, acest tag. " King. " reprezinta seriozitatea ta si maturitatea fata de toti. Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Nu am mai fost. Motto-ul clanului King.: "Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza" De ce dorești să te alături acestui clan?: Deoarece sunt un baiat care merita sa poarte acest tag, am muncit destul pe acest server si pentru ca este un clan cu potential ridicat.
RewardK Posted August 20, 2019 Posted August 20, 2019 - nu ai o factiune actuala. - chit ca ai acele rank 5 uri, ultima factiune cam lasa de dorit. /quitgroup dupa 6 zile la rank 1 nu i prea ok, parerea mea..
Cartofel. Posted August 20, 2019 Posted August 20, 2019 Ai un FH foarte frumos, se vede ca ai lucrat la el, LP-ul curat o aplicatie buna. Doar sa iti cauti o factiune cat mai repede.
DAMNED Posted August 20, 2019 Posted August 20, 2019 Pentru FH-ul bogat, numarul de ore, si LP-ul imaculat iti acord PRO. Recomandare: Gaseste repede o factiune si indeapta acel /quitgroup cu 2-3 rank 5.
Iliescu. Posted August 20, 2019 Posted August 20, 2019 1 hour ago, King.RewardK said: - nu ai o factiune actuala. - chit ca ai acele rank 5 uri, ultima factiune cam lasa de dorit. /quitgroup dupa 6 zile la rank 1 nu i prea ok, parerea mea..
Recommended Posts