Spanky Posted August 20, 2019 Posted August 20, 2019 Nickname: SpuKy35Nick-uri anterioare:OnuntzaLevel:Level 22 si respect points pana la level 25.Ore jucate:480 de ore.Sanctiunile primite (poza cu sanctiunile):notifications AdmCmd: Hatz.SpuKy35 has been muted by Krew for 10 minutes, reason: Spam. access_time 2019-08-05 16:42:11 notifications Hatz.SpuKy35 has been kicked by Diana, reason: /in access_time 2019-08-03 21:35:58 notifications SpuKy35 received a warn from TheGhost, reason: deconectare in timpul somatiilor [complaint:1149498] access_time 2019-08-02 15:58:58 notifications AdmCmd: Hatz.SpuKy35 has been muted by Fabi for 10 minutes, reason: Spam Poza cu invitatia:https://imgur.com/a/Gvf4iFSProfilul de pe panel (link):https://bluepanel.bugged.ro/profile/SpuKy35Cateva realizari pe server/ forum:Realizarile mele pe server/forum sunt prieteni si un Fh decent.Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP:Mai joc alte jocuri inafara de SA:MP ... CS:GO.De ce vrei sa intri in clan:Doresc sa intru in acest clan , pentru ca am multi prieteni in el , si au neste membri farte activi si respectosi.Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea?Da , am mai facut parte din clanul : Hatz , King. , si [DhN].Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara?Nu , nu am mai facut parte din acest clan.* Daca ai mai fost in The Legends, de ce vrei sa revii (doar pentru cei care au mai fost in clan)?:Nu am mai fost in acest clan.Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'?Desigur ca am verificat.Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi:mateaki , Hagoromo , YoLLoKoV,Alphers ,BERNi.Planuri de viitor pe server? Planurile mele pe viitor , sunt sa imi fac cati mai multi prieteni si sa am un FH acceptabil.
Joanna Posted August 20, 2019 Posted August 20, 2019 (edited) Nu ai lvl 25 + aplicatie incompleta (nu ai sectiunea cu informatii legate de viata reala) si nici nu arata ok, la sanctiuni trebuia sa postezi o poza. Edited August 20, 2019 by Joanna
Ionut Posted August 21, 2019 Posted August 21, 2019 18 hours ago, Joanna said: Nu ai lvl 25 + aplicatie incompleta (nu ai sectiunea cu informatii legate de viata reala) si nici nu arata ok, la sanctiuni trebuia sa postezi o poza.
Alphers Bugged Posted August 21, 2019 Posted August 21, 2019 23 hours ago, Joanna said: Nu ai lvl 25 + aplicatie incompleta (nu ai sectiunea cu informatii legate de viata reala) si nici nu arata ok, la sanctiuni trebuia sa postezi o poza.
Recommended Posts