Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nickname: SpuKy35
Nick-uri anterioare:Onuntza
Level:Level 22 si respect points pana la level 25.
Ore jucate:480 de ore.
Sanctiunile primite (poza cu sanctiunile):notifications AdmCmd: Hatz.SpuKy35 has been muted by Krew for 10 minutes, reason: Spam.

access_time 2019-08-05 16:42:11

notifications Hatz.SpuKy35 has been kicked by Diana, reason: /in

access_time 2019-08-03 21:35:58

notifications SpuKy35 received a warn from TheGhost, reason: deconectare in timpul somatiilor [complaint:1149498]

access_time 2019-08-02 15:58:58

notifications AdmCmd: Hatz.SpuKy35 has been muted by Fabi for 10 minutes, reason: Spam

Poza cu invitatia:https://imgur.com/a/Gvf4iFS
Profilul de pe panel (link):https://bluepanel.bugged.ro/profile/SpuKy35
Cateva realizari pe server/ forum:Realizarile mele pe server/forum sunt prieteni si un Fh decent.
Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP:Mai joc alte jocuri inafara de SA:MP ... CS:GO.
De ce vrei sa intri in clan:Doresc sa intru in acest clan , pentru ca am multi prieteni in el , si au neste membri farte activi si respectosi.
Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea?Da , am mai facut parte din clanul : Hatz  , King. , si [DhN].
Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara?Nu , nu am mai facut parte din acest clan.
* Daca ai mai fost in The Legends, de ce vrei sa revii (doar pentru cei care au mai fost in clan)?:Nu am mai fost in acest clan.
Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'?Desigur ca am verificat.
Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi:mateaki , Hagoromo , YoLLoKoV,Alphers ,BERNi.
Planuri de viitor pe server? Planurile mele pe viitor , sunt sa imi fac cati mai multi prieteni si sa am un FH acceptabil.

Posted (edited)

z5XN120.png Nu ai lvl 25 + aplicatie incompleta (nu ai sectiunea cu informatii legate de viata reala) si nici nu arata ok, la sanctiuni trebuia sa postezi o poza.

Edited by Joanna
Posted
18 hours ago, Joanna said:

z5XN120.png Nu ai lvl 25 + aplicatie incompleta (nu ai sectiunea cu informatii legate de viata reala) si nici nu arata ok, la sanctiuni trebuia sa postezi o poza.

Posted
23 hours ago, Joanna said:

• CyberNeticK changed the title to Aplicatie The Legends
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.