Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

IG:

• Nick: Steiner.
  • Nick-uri anterioare: MosSTEiNER, Adolf[].
  • Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/Steiner
  • Sancțiuni (poză panel): https://imgur.com/fHRRBRM
  • Level: 35.
  • În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: In prezent ma aflu in School Instructors San Fierro si detin rank 2.
  • Ore jucate: Am 953 de ore jucate.
  • Warn-uri: Nu am.
  • De cât timp joci SA:MP?: Din 2016.
  • Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Am avut pe acest cont prin februarie 2018 pentru amenintari.
  • Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu.

IRL:

• Prenume: Iulian - Alexandru.
  • Vârstă reală: Am 14 ani.
  • Domiciliu: Braila.
  • Biografie (minim 30 cuvinte): Sunt o persoana sociabila, caruia nu ii plac certurile si care incearca pe tot posibilul sa le evite. In general sunt o persoana amuzanta, dar pot fi si serios cand este cazul. Sunt o persoana organizata, prietenoasa dar si cu un caracter puternic.
  • Ce îți place să faci în timpul liber?: In general imi place sa ma joc fotbal sau pe pc.
  • Descrie buGGed în câteva cuvinte: O comunitate unica, cu o vechime si un trecut extraordinar ce a facut si inca face cinste samp-ului romanesc.

CLAN:

• Descrie King. în câteva cuvinte: King. este un clan de top, cu membri ce pot fi luati ca exemplu acestia reusind sa mentina clanul in top, totodata acestia reusesc sa creeze si o atmosfera frumoasa in clan, dovada fiind numarul persoanelor ce doresc sa intre in acesta.
  • Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Nu am mai fost.
  • Motto-ul clanului King.: "Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza."
  • De ce dorești să te alături acestui clan?: Am precizat si mai sus motivul. In principal doresc sa incerc si un clan provenit de pe alt server, acesta fiind unul perfect deoarece aici fac parte membri cu un renume frumos pe server, mentind clanul in top.

Edited by Steiner.
Posted

pro.png.314de17eee25112c30615107bff9a295.pngDesi nu-mi place deloc exprimarea din aplicatie, facand foarte multe repetitii, ai un cont ok.

Posted

contra.png.7dc9c1a07042fa3d0ca269bb23edab83.png

Faction History dezordonat, nu te cunosc dacă esti sau nu post-hunter, deci nu-mi pot da cu părerea din punctul ăsta de vedere. Nu trebuia să comentezi în aplicatie, trebuie sa ne lasi pe noi, membrii clanului, să votăm si Kronick să dea verdictul. Succes pe viitor!

Posted

contra.png.7dc9c1a07042fa3d0ca269bb23edab83.png FH-ul sincer, cam lasa de dorit, incearca sa remediezi acest lucru si revino cu o aplicatie pe viitor! Succes 😆

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.