HarsenKING Posted August 21, 2019 Posted August 21, 2019 IG: Nick: MAKAVELI808 Nick-uri anterioare: HarsenKING (red/white bugged) Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/MAKAVELI808 Sancțiuni (poză panel): https://imgur.com/a/CabirGb Level: 34 În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Momentan nu ma aflu in nici o factiune, urmeaza sa aplic in viitorul apropiat. Ore jucate: 1014 Warn-uri: 0/3 De cât timp joci SA:MP?: 5 ani Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Da am avut la inceput (2014), pentru limbaj. Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu IRL: Prenume: David Sebastian Vârstă reală: 24 Domiciliu: Oradea Biografie (minim 30 cuvinte): Ma numesc David, sunt din Oradea, am 24 de ani si in timpul liber imi place sa imi petrec timpul pe SA:MP si cu prietenii mei. Sunt un baiat cu bun simt, serios, sociabil si respectuos cu cei din jurul meu. Ce îți place să faci în timpul liber?: In general pe timp de zi joc sa:mp mai ales vara cand este foarte cald, iar spre seara ies afara cu prietenii. Descrie buGGed în câteva cuvinte: Serverul de suflet, primul server pe care am inceput sa ma joc sa:mp CLAN: Descrie King. în câteva cuvinte: Eu vad King. un clan foarte serios cu oameni care stiu sa se respecte unul pe celalat si care se ajuta reciproc. Pe scurt un clan cu oameni de elita. Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Pe blue.bugged nu am mai fost in clanul King. din cate tin minte am fost pe red.bugged. Motto-ul clanului King.: "Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza" De ce dorești să te alături acestui clan?: Doresc sa ma alatur acestui clan deoarece trebuie din nou sa ma repet, vreau sa fiu inconjurat de oameni de elita care stiu ce inseamna respectul si au cei 7 ani de acasa.
KaApA Posted August 21, 2019 Posted August 21, 2019 Votul meu este acesta până vei intra într-o factiune. A trecut ceva timp de când nu ai mai fost într-o factiune.
Iliescu. Posted August 21, 2019 Posted August 21, 2019 Nu ai mai fost într-o facțiune de foarte mult timp și faction history-ul tău lasă de dorit.
Battalion Chief Gordon Posted August 22, 2019 Posted August 22, 2019 13 hours ago, Iliescu. said: Nu ai mai fost într-o facțiune de foarte mult timp și faction history-ul tău lasă de dorit.
Clev Posted August 22, 2019 Posted August 22, 2019 FH-ul tau cam lasa de dorit, incearca sa intri in factiuni, sa realizezi catusi de putin ceva nume si revino cu o aplicatie in viitor. Succes
Recommended Posts