Jump to content

Recommended Posts

Posted

IG:

• Nick: High.
  • Nick-uri anterioare: ElectrikPuma
  • Profil panel:  https://bluepanel.bugged.ro/profile/High.
  • Sancțiuni (poză panel): https://bluepanel.bugged.ro/lp
  • Level: Detin level 50.
  • În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Fac parte din factiunea Taxi Los Santos si detin rank 2.
  • Ore jucate: 1506.
  • Warn-uri: 0/3.
  • De cât timp joci SA:MP?:  Din iarna anului 2015.
  • Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Nu, nu am avut niciodata.
  • Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu, nu am avut.

IRL:

• Prenume: Andrei.
  • Vârstă reală: Am 20 de ani.
  • Domiciliu: Locuiesc in Targoviste.
  • Biografie (minim 30 cuvinte):  Ma numesc Constantin Andrei, am 20 de ani si sunt in anul 2 la Facultatea de Studii Economice din Bucuresti. In opnia mea, sunt o persoana foarte calma, respectuasa, cu simtul umorului si responsabila. Imi place sa ajut pe oricine imi cere ajutorul, evident, daca imi sta in putinta.
  • Ce îți place să faci în timpul liber?: Depinde de starea pe care o am, daca sunt bine dispus prefer sa ies cu prietenii, iar daca nu am chef de nimic prefer sa-mi petrec timpul in casa uitandu-ma la seriale.
  • Descrie buGGed în câteva cuvinte: Pe comunitatea buGGed am inceput sa joc in 2015, iar pe aceasta voi ramane pana cand ma joi lasa de acest joc. In opinia mea este cea mai echilibrata si prietenoasa comunitate. Din pacate, am observat ca din ce in ce mai multi playeri prefera sa paraseasca aceasta comunitate.

CLAN:

• Descrie King. în câteva cuvinte: King. este un clan foarte unit si respectat, fiind format din membrii maturi cu care poti vorbi. O alta chestie pe care o apreciez foarte mult este ca nu exista post-hunteri in clan.
  • Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Da, am mai fost in clan, dar am fost nevoit sa il parasesc deoarece nu mai aveam timp sa joc SAMP.
  • Motto-ul clanului King.:  "Cel slab se ascunde în spatele unui nume. Cel puternic si-l creează."
  • De ce dorești să te alături acestui clan?: Deoacere am mai facut parte din acest clan acum mult timp, pe serverul Red al comunitatii si mi-a placut foarte mult. Un alt motiv este ca inca mai am cativa prieteni care fac parte din clan.
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.