Vittoryo Posted August 22, 2019 Posted August 22, 2019 Nick: Vittoryo Nick-uri anterioare: VittoryoMD Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/Vittoryo Sancțiuni (poză panel): https://imgur.com/a/XlARwsy Level: Detin level 48. În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Momentan fac parte din factiunea Taxi Los Santos si detin rank 2. Ore jucate: Am 2034 ore acumulate pe acest server. Warn-uri: Nu am niciun warn. De cât timp joci SA:MP?: De aproximativ 3 ani. Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Da, am fost banat de 2 ori pe aceasta comunitate. Prima data am fost banat pentru reclama si a doua pentru amenintari (a fost o gluma unui prieten si acel prieten a luat-o in serios). Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu, nu am avut niciodata. IRL: Prenume: Ma numesc Victor. Vârstă reală: Am 16 ani. Domiciliu: Torino, Italia. Biografie (minim 30 cuvinte): Sunt o persoana careia ii place sa viseze mult si sa munceasca pentru a ajunge sa faca acele vise o realitate, imi iubesc viata si incerc zi de zi sa o schimb in ceva mai bun pentru mine, vreau sa ajung la viata perfecta pe care o poate trai un om. In general sunt pasionat de sport si muzica, imi place sa fiu mereu activ, sa scriu si sa compun, dar sunt abia la inceput, pentru ca am inteles acest lucru anul acesta. In timpul liber imi place sa scriu, sa citesc cartile lui Robert Kiyosaki, sa joc jocuri video si sa ies cu prietenii mei adevarati in oras. In viitor as vrea sa calatoresc zi de zi si sa vizitez toate locurile acestei minunate lumi, dar desigur ca nu las ceea ce ma pasioneaza acum in urma, vreau sa evoluez in muzica. Cam atat despre mine, sunt cuvintele mele si numai ale mele, am scris tot din sufletul meu. Ce îți place să faci în timpul liber?: Cum am precizat si mai sus, imi place sa scriu, sa joc jocuri video, sa citesc si sa ies cu prietenii in oras. Descrie buGGed în câteva cuvinte: BuGged inca imi pare cea mai superba comunitate, cu Staff-ul mai slab decat era inainte, se accepta prea mult pe "pile", dar in schimb aici am inceput eu sa-mi cresc contul, aici am fost lider si helper, deci n-am cum sa schimb BuGGed pe altceva. CLAN: Descrie King. în câteva cuvinte: Imi place clanul King., e un clan bine organizat si nu prea ai cum sa dai de "noobi" in acest clan, respect munca lui Kronick pentru ca inca tine clanul asta ca la inceput. Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Da, am mai fost in clanul "King" pe serverul Red al comunitatii, dar am iesit pentru ca la un moment dat nu ma simteam bine in acest clan, am zis sa mai incerc odata. Motto-ul clanului King.: "Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza." De ce dorești să te alături acestui clan?: Cred ca voi fi primit cu caldura din nou in clan si am zis ca as mai vrea sa incerc odata experienta acestui clan, e minunat, am apreciat mereu acest clan.
Danni Posted August 22, 2019 Posted August 22, 2019 Te-ai facut de ras cu rank 2 69 zile, nu trebuia sa iesi.
Clev Posted August 22, 2019 Posted August 22, 2019 Ai un PRO, te stiu de atata vreme, ai dat dovada de colegialitate, respect si munca in echipa. Nu am cuvinte, esti un baiat de nota 10. Acesta e votul meu!
Recommended Posts