PolloDate Posted August 22, 2019 Posted August 22, 2019 IG: Nick: PolloDate Nick-uri anterioare: Nu am avut alt nume. Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/Pollodate Sancțiuni (poză panel): https://imgur.com/NJI8Zai Level: 45 În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Taxi LS, rank 1. Ore jucate: 1301 Warn-uri: 0 De cât timp joci SA:MP?: Din 2015, deci de 4 ani. Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Nu, nu am avut. Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu. IRL: Prenume: Catalin. Vârstă reală: 21. Domiciliu: Ploiesti. Biografie (minim 30 cuvinte): Ma consider un baiat descurcaret, inteligent si foarte muncitor, pasionat de motociclete, fotbal si jocuri pe calculator. Imi place sa ies pe afara cu prietenii la diferite activitatii, sa ma plimb cu motocicleta, dar si la "stat degeaba la o vorba" ca intre prieteni. Glumet cand este nevoie sau timpul de asa ceva, dar cand vine vorba de facut "treaba" sunt genul care se dedica pana in ultimul moment pentru a o infaptui intr-un mod cat mai bun si cat mai rapid. Ce îți place să faci în timpul liber?: In general imi place sa ies sa ma plimb cu motocicleta, sa imi petrec timpul cu prietenii pe afara, sa stau pe calculator, jucandu-ma diferite jocuri sau sa ma uit la filme/seriale. Descrie buGGed în câteva cuvinte: Am tot respectul fata de aceasta comunitate pe care joc dintotdeauna, deci in consecinta am numai cuvinte de lauda despre aceasta. Imi place atmosfera pe care o intalnesc pe aceasta, fiind unica si motivanta pentru a juca acest joc frumos. CLAN: Descrie King. în câteva cuvinte: Clanul meu de suflet in care am fost pe vremea cand exista serverul red, am petrecut aici cele mai frumoase 500+ zile din cele multe pe care le am pe acesta comunitate si acest joc. Inca imi amintesc atmosfera din acest clan de pe vremea cand exista serverul red si din punctul meu de vedere, al celorlati membrii cat si al celorlalti jucatori de atunci era cel mai bun clan de pe server, avand numai membrii de top in functii cat mai inalte si un lider pe masura. Deci ce sa spun, un clan cu o istorie frumoasa si un parcurs memorabil pe aceasta comunitate. Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Da, am mai fost pe vremea cand era serverul red, dar si pe white o perioada destul de mare. Motivul pentru care am iesit a fost acela ca am intrat la facultate si la inceput nestiind cum se mananca am decis sa ma dedic in totalitate ei. Cand erau vechile forumuri dedicate fiecarui clan, pe fiecare server in parte, eram trecut in categoria "Hall of Fame", membrii vechi care inca mai joaca o sa stie de acea categorie. Motto-ul clanului King.: "Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza." De ce dorești să te alături acestui clan?: Doresc sa ma alatur acestui clan pentru a retrai momentele de odinioara. Sper sa imi intalnesc si sa joc alaturi de prietenii si colegii din vremurile apuse ale serverelor red si white. Am vazut ca sunt "suspiciuni" cu conturile mai vechi cu cumparatul acestora, daca Kronick crede ca necesit o evaluare pentru a vedea daca sunt tot acea persoana de pe vremea serverelor red si white astept sa ma contacteze sa vedem cum ii pot dovedi acest lucru.
Recommended Posts