Ion Siroteanu Posted August 22, 2019 Posted August 22, 2019 (edited) ♛ Nume si varsta REALA : Ma numesc Ionut, am varsta de 17 ani. ♛ Link de la profilul de PANEL : https://bluepanel.bugged.ro/profile/Ion_s ♛ Descrie-te in minim 35 de cuvinte: Sunt un baiat linistit, calm si cu simtul umorului. Pun mare accent pe seriozitate, respect si totodata pe sinceritate fiind un om ce nu tolereaza minciuna. Sunt o fire loiala ce are coloana vertebrala si ceea ce imi place cel mai mult la mine este ca intotdeauna incerc sa dau tot ce e mai bun din mine. In timpul liber imi place sa ies cu prietenii in oras sau in cluburi. ♛ De ce doresti sa peimesti functia de CO-LEADER : Doresc sa primesc aceasta funcite, deoarece stiu ce sa fac si cum sa fac cand sunt probleme cu clanul. ♛ Crezi ca esti pregatit sa sustii test-ul de verificarea cunostintelor : Desigur. ♛ Ai citit REGULAMENTUL de pe PANEL? : Da. ♛ Esti constient ca daca vei da tot CLAN-UL afara vei primi BAN? : Desigur. ♛ Ai mai avut functia de CO-LEADER in alte CLANURI ? : Desigur, aproximativ in toate clanurile care am fost. Edited August 22, 2019 by Ion Siroteanu
Ion Siroteanu Posted August 22, 2019 Author Posted August 22, 2019 Nicusor mai am un cont dar e banat pe ala am level 33,si am 925 de ore jucate pe el asta e al 3 cont al meu.
CaRBoN[] Posted August 23, 2019 Posted August 23, 2019 16 hours ago, Ion Siroteanu said: Nicusor mai am un cont dar e banat pe ala am level 33,si am 925 de ore jucate pe el asta e al 3 cont al meu. Prezinta o DOVADA ca ai avut acel cont , si nu se iau in considerare conturile ANTERIOARE pentru a fii ACCEPTAT.
Ion Siroteanu Posted August 28, 2019 Author Posted August 28, 2019 (edited) On 8/22/2019 at 9:17 PM, Ion Siroteanu said: ♛ Nume si varsta REALA : Ma numesc Ionut, am varsta de 17 ani. ♛ Link de la profilul de PANEL : https://bluepanel.bugged.ro/profile/Ion_s ♛ Descrie-te in minim 35 de cuvinte: Ma numesc Ionut am 17 ani, Sunt din Republica Moldova si anume din Chisinau, imi place foarte mult sa petrec timpu liber in fata Pc-ului dar si cu prieteni prin oras. Doresc pe viitor sa devin un Bucatar foarte cunoscut, imi place foarte mult sa gatesc. Stau bine cu simtul omorului, imi place sa fac glume, nu imi place oameni care nu inteleg gluma. Imi place sa invat lucruri noi de la playeri cu level mai mare ca mine. ♛ De ce doresti sa peimesti functia de CO-LEADER : Doresc sa primesc aceasta funcite, deoarece stiu ce sa fac si cum sa fac cand sunt probleme cu clanul. ♛ Crezi ca esti pregatit sa sustii test-ul de verificarea cunostintelor : Desigur. ♛ Ai citit REGULAMENTUL de pe PANEL? : Da. ♛ Esti constient ca daca vei da tot CLAN-UL afara vei primi BAN? : Desigur. ♛ Ai mai avut functia de CO-LEADER in alte CLANURI ? : Desigur, aproximativ in toate clanurile care am fost. Edited August 28, 2019 by Ion Siroteanu
Recommended Posts