gusterr Posted August 23, 2019 Posted August 23, 2019 IG: Nick: gusterr Nick-uri anterioare: Nu am avut. Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/gusterr Sancțiuni (poză panel):https://imgur.com/a/q4yYAwR Level: 32 În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Fac parte din Taxi San Fierro si detin rank 3. Ore jucate: 855 Warn-uri: Nu detin. De cât timp joci SA:MP?: De pe data de 2015-01-30 Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Nu am fost banat. Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu, nu am avut. IRL: Prenume: Denis Vârstă reală: 18 ani Domiciliu: Tecuci Biografie (minim 30 cuvinte): Salut! Eu sunt Denis si am 18 ani. Sunt perseverent, daca un lucru nu imi iese din prima incercare, nu ma dau batut. Sunt genul de persoana careia ii place linistea si armonia, in niciun caz cearta. Am capabilitatea de a lucra in echipa, stiu sa apreciez o gluma buna. Recunosc ce este bun la o persoana. Intotdeauna am incercat sa fiu remarcat, prin munca pe care am depus-o pentru a ajunge unde mi-am propus si prin faptul ca am un spirit competitiv foarte dezvolatat. Am un limbaj adecvat varstei mele si stiu cum sa ma port cu persoanele din jurul meu. Imi plac foarte mult oamenii calmi, cu simtul umorului, care nu se dau batuti niciodata, muncesc foarte mult, intodeauna care au un loc de buna ziua dupa ei si cei 7 ani de acasa. Sunt un baiat foarte serios, care te poti baza oricand, de incredere, imi ajut prietenii in situati grele, un tip foarte sociabil, imi place sa imi fac prietenii noi si ma adaptez usor in comunitate. Ce îți place să faci în timpul liber?: Sa joc bascket, fotbal si samp. Descrie buGGed în câteva cuvinte: Este o comunitate bine intemeiata si pusa la punct. CLAN: Descrie King. în câteva cuvinte:Un clan foarte serios si foarte respectat pe server, cu membrii seriosi si bine pregatiti. Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Nu, nu am mai fost. Motto-ul clanului King.: "Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza." De ce dorești să te alături acestui clan?:Doresc sa ma alatur acestui clan deoarece imi place ca are niste membri deosebiti de celelalte clanuri si doresc sa imi fac prieteni noi.
RewardK Posted August 23, 2019 Posted August 23, 2019 - nu ai mai fost intr o factiune de foarte mult timp, ba chiar, ultima factiune ok, cu rank 5 a fost in 2017. - fh-ul este destul de dezordonat in genul "dinte, gaura, lipsa, pauza". - activitatea nu este una foarte ridicata, o medie de 7 ore pe saptamana, nu i mult. - daca faci macar, rank 5 in factiunea asta, iti voi da un pro.
Battalion Chief Gordon Posted August 24, 2019 Posted August 24, 2019 (edited) Imi schimb votul in pro deoarece ai ore si un fh destul de ok. (PRO-ul e pentru ca nu ai sanctiuni). Edited August 24, 2019 by Lord Commander Stephan
Recommended Posts