XPC Posted August 25, 2019 Posted August 25, 2019 (edited) IG: Nick: XPC Nick-uri anterioare: Gabor. Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/XPC Sancțiuni (poză panel): https://imgur.com/a/bTUZOew Level: Am level 64. În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Ma aflu in The Russian Mafia si detin rank 1 momentan. Ore jucate: Am 2613 ore jucate. Warn-uri: Nu am si nici nu am avut. De cât timp joci SA:MP?: Joc din 2014. Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Nu am avut niciodata. Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu am avut. IRL: Prenume: Ionut. Vârstă reală: Am 18 ani. Domiciliu: Targu Neamt. Biografie (minim 30 cuvinte): Sunt un baiat cu cei 7 ani de acasa, cu capul pe umeri si foarte prietenos. Respect pe cine ma respecta si nu cunosc imposibilul. Stiu sa lucrez in echipa si ma integrez foarte repede intr-un grup. Ce îți place să faci în timpul liber?: Sa ies cu prietenii si sa ma joc diferite jocuri pe PC. Descrie buGGed în câteva cuvinte: Este o comunitate de top, cea mai veche si cea mai misto. CLAN: Descrie King. în câteva cuvinte: Este unul dintre cele mai bune clanuri de pe server, aproape cel mai respectat si cel mai bun, din punctul meu de vedere. Membrii se respecta unul pe altul si lucreaza in echipa, asta imi place foarte mult. Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Nu am mai fost. Motto-ul clanului King.: "Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza." De ce dorești să te alături acestui clan?: Deoarece am cativa prieteni in acest clan si vreau sa fac foarte multe zile in acesta. Edited August 25, 2019 by XPC
Danni Posted August 25, 2019 Posted August 25, 2019 Nu ai un FH prea tare, la atatea ore sigur a mai fost sters. Biografie pauză!
RewardK Posted August 25, 2019 Posted August 25, 2019 - FH dezordonat, doar un rank 5 in el. - aplicatie foarte modesta, doar 37 de cuvinte, iar minimul este de 30. daca depasesti 30 nu inseamna ca e suficient, acela este un minim, pe care nu ti ai dat nici cea mai mica silinta sa il indeplinesti.
Iliescu. Posted August 25, 2019 Posted August 25, 2019 47 minutes ago, King.RewardK said: - FH dezordonat, doar un rank 5 in el. - aplicatie foarte modesta, doar 37 de cuvinte, iar minimul este de 30. daca depasesti 30 nu inseamna ca e suficient, acela este un minim, pe care nu ti ai dat nici cea mai mica silinta sa il indeplinesti.
Recommended Posts