KerTex. Posted August 25, 2019 Posted August 25, 2019 (edited) IG: Nick: KerTex Nick-uri anterioare: KerTexOfficial Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/KerTex Sancțiuni (poză panel): https://ibb.co/4Kp2bkk Level: 16 În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Sunt in ( National Guard ), rank 1 Ore jucate: 290, dar am Warn-uri: 0/3. De cât timp joci SA:MP?: Joc SA:MP de la finalul anului 2016. Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Nu, nu am primit niciodată ban pe SA:MP. Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu IRL: Prenume: Sami Vârstă reală: Am 20 ani. Domiciliu: Egipt. Biografie (minim 30 cuvinte): Ma numesc Sami am 20 ani,sunt din Egipt ,imi place fotbalul,masinile si motoarele.Sunt un baiat ordonat,descurcaret am cei 7 ani de acasa si imj place sa ajut lumea. Ce îți place să faci în timpul liber?: În principal, îmi place ca în timpul meu liber să mă joc SA:MP, dar îmi place si să ies cu prietenii la un fotbal, prin mall-uri, etc. Descrie buGGed în câteva cuvinte: Bugged este o comunitate plina atat de jucatori buni cat si de persoane comportamentul carora lasa de dorit, insa necatand la aceasta, Bugged a impreunat o multime de jucatori pasionati de SAMP intr-o comunitate unita. Descrie King. în câteva cuvinte: Un clan cu vechime, unul în care multi playeri si-ar dori să intre însă nu toti reusesc. Un clan monumental cu membri foarte întelepti. Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?:Nu, nu am mai fost niciodată în acest clan. Motto-ul clanului King.: "Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza." De ce dorești să te alături acestui clan?: Doresc sa cunosc persoane noi, sa imi fac prietenii cat si sa comunic. Edited August 25, 2019 by KerTex.
RewardK Posted August 25, 2019 Posted August 25, 2019 Avand in vedere acele warn-uri care nu sunt chiar asa grave, cladire inaccesibila si cbug poti primi si din greseala, votul meu este PRO. Te ajuta foarte mult acele rank 6-uri din FH. Aplicatia chiar este ok, fata de unii aplicanti care nu indeplinesc nici macar acel minim de 30 de cuvinte de la biografie.
KaApA Posted August 25, 2019 Posted August 25, 2019 FH-ul este decent, îmi place, dar ai cam putine ore jucate. Ai avut si două warn-uri destul de recente, chiar daca au fost pe motive banale din punctul meu de vedere, nu ai respectat regulamentul jocului. Încearcă peste ceva timp, poti sa mai faci un rank 5 în National Guard si votul meu probabil se va schimba.
Recommended Posts