ANDRONACHE_TW Posted August 25, 2019 Posted August 25, 2019 IG: Nick: PRNYX@DAUPTDENISA Nick-uri anterioare: Zhaow0w,Roby,PRNYX@20CMOFFICIAL,HidrowOw Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/PRNYX@DAUPTDENISA Sancțiuni (poză panel): https://imgur.com/a/XIRHbAv Level: 59 În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Fac parte din Mafia The Rifa si am rank 1. Ore jucate: 2149 Warn-uri:0/3 De cât timp joci SA:MP?: Joc SA:MP din 2015. Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Nu.. Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Da. IRL: Prenume: Stefan Vârstă reală: 16 ani. Domiciliu: Targu Jiu. Biografie (minim 30 cuvinte): Ma numesc Lucian Stefan am 16 ani si sunt din orasu Targu Jiu sunt o fire calma care nu suporta minciuna , am cei 7 ani de acasa si simtul umorului , trebuie sa recunosc cateodata ma ia valu. Imi place sa imi fac mereu prieteni noi , ma atasez repede de o persoana. Imi place leg prietenii in mediul virtual cat si in realitate. Vreau sa descopar mereu lucruri noi si sa incerc noi experiente , sunt o fire pacifista , nu ma dau batut repede , imi place actiunea, sa ajut pe toata lumea si sa respect oameni care ma fac sa ma simt bine. Imi place sa fiu punctual si corect cu toti cei din jur, pun suflet in tot ceea ce fac. Ce îți place să faci în timpul liber?: In Timpul liber ies pe afara cu prieteni sau ma joc pe PC, diverse jocuri. Descrie buGGed în câteva cuvinte: Cea mai uimitoare comunitate de SA:MP din Romania. CLAN: Descrie King. în câteva cuvinte: Este un clan foarte bun si cu oameni cu experienta sunt uni care nu isi merita locul acolo, dar majoritatea sunt de nota 10. Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Da, am fost din cauza ca nu suport minciuna si cand va ca cineva incalca aceasta regula iese urat. Motto-ul clanului King.: " Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l Creeaza! De ce dorești să te alături acestui clan?: Doresc sa ma altur acestui clan deoarece am mai fost si stiu cum e, am avut o perioada de 30 de zile si mi-a placut foarte mult. Si asi dori daca se poate sa ma reintorc in acest clan minunat si sa indrept greseala pe care am facut-o.
Iliescu. Posted August 25, 2019 Posted August 25, 2019 Ai cam putine ore jucate, ai sanctiuni, insa, FH-ul arata bine( de doua ori rank 6).
Cartofel. Posted August 25, 2019 Posted August 25, 2019 (edited) Nu ai un fh bine dezvoltat, poate ti-ai sters FH-ul. Ai mai fost in clan te-ai certat cu cineva si dupa te-a scos Kronick. Edited August 25, 2019 by Cartofel.
KaNNy. Posted August 25, 2019 Posted August 25, 2019 7 minutes ago, King.RewardK said: - cont nedezvoltat, doar 1 factiune in FH.
KaApA Posted August 25, 2019 Posted August 25, 2019 Ai fost în clan, aveai gura mare, nu mai prea ai ce căuta până nu-ti revizuiesti comportamentul.
Recommended Posts