Patrick[.] Posted August 25, 2019 Posted August 25, 2019 (edited) IG: Nick: Youky Nick-uri anterioare: Jonathan Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/Youky Sancțiuni (poză panel): https://imgur.com/a/xsaKNav Level: Am level-ul 35. În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Momentan nu sunt in nici o factiune voi intra in curand. Ore jucate: Am 935 ore jucate. Warn-uri: N-am. De cât timp joci SA:MP?: Joc SA:MP de aproximativ 5 ani. Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Nu, n-am avut (doar am dat). Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu, n-am avut. IRL: Prenume: Victor Vârstă reală: Am varsta de 18 ani. Domiciliu: Buzau - Balta Alba. Biografie (minim 30 cuvinte): Ma numesc Victor, vin din Buzau, sunt o persoana sociabila, sincera, foarte directa, cateodata si putin timida.Am un grup de prieteni restrans, dar indeajuns de bun incat sa ne simtim in siguranta. Sunt mereu in cautare de lucruri noi, raspund tuturor provocarilor. Nu imi aduc aminte cand am renuntat la un lucru pe care mi l-am dorit, cert e ca nu renunt la lucrurile pe care mi le doresc. Urasc lingusitori si persoanele materialiste, imi plac persoanele sincere care vorbesc deschis. Cam atat despre mine, va salut din Buzau. Ce îți place să faci în timpul liber?: In timp-ul meu liber imi place sa joc SA:MP cu prietenii. Descrie buGGed în câteva cuvinte: Pot spune ca este o comunitate foarte tare. CLAN: Descrie King. în câteva cuvinte: Este un clan bun, foarte bine pus la punct si un staff de nota 10 felicitari. Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Nu n-am mai facut parte din nici-un clan. Motto-ul clanului King.: Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza. De ce dorești să te alături acestui clan?: Deoarece este cel mai bun clan din punctul meu de vedere si am ceva prieteni. Edited August 25, 2019 by Youky
KaApA Posted August 25, 2019 Posted August 25, 2019 Aplicatia este frumoasa, FH-ul acceptabil, dar nu ai mai fost de ceva timp într-o factiune. Intră undeva si după votul meu se v-a schimba clar. Succes!
sWeeK Posted August 25, 2019 Posted August 25, 2019 Te-ai descris pe tine in loc sa descrii comunitatea si nu ai mai intrat intr-o factiune de mult timp.
Danni Posted August 26, 2019 Posted August 26, 2019 Ai abuzat de functie pe Black, banand cativa playeri fara motiv. Ti-ai pus numele skywalker si avatarul lui pe discord ca sa nu iti fie scos rolul de admin.
Iliescu. Posted August 26, 2019 Posted August 26, 2019 3 hours ago, Danni said: Ai abuzat de functie pe Black, banand cativa playeri fara motiv. Ti-ai pus numele skywalker si avatarul lui pe discord ca sa nu iti fie scos rolul de admin.
Recommended Posts