Jump to content

[Acceptat] Aplicatie The Legends - Skan - Lider LVPD / Helper 2

Recommended Posts

Posted

Informatii legate de SA:MP:

Nickname: Skan
Nick-uri anterioare: Valentin18
Level: 116 
Ore jucate: 4086
Sanctiunile primite (poza cu sanctiunile): Click
Poza cu invitatia: Click
Profilul de pe panel (link): Click
Cateva realizari pe server/ forum: Cea mai mare realizare a mea a fost atat obtinerea functiei de Lider LVPD cat si cea de Helper 2.
Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Nu mai joc alte jocuri.
De ce vrei sa intri in clan: Deoarece am mai fost in acest clan si aici am majoritatea prietenilor si vreau sa fiu alaturi de ei.
Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea? Da, am mai facut parte din King. si din alte clanuri insa nu mai tin minte numele acestora.
Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara? Da, am mai facut parte si am fost demis la cerere din pricina unor membri.
* Daca ai mai fost in The Legends, de ce vrei sa revii (doar pentru cei care au mai fost in clan)?: Dupa cum am precizat si mai sus vreau sa fiu alaturi de prietenii mei.
Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'? Da, am verificat.
Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Ionut, mAteaKi, skAtteN, RomanReigns..
Planuri de viitor pe server? Depinde ce imi va rezerva viitorul.

Informatii legate de viata reala:

Prenume: Valentin
Varsta reala: 19
Nationalitate: Roman.
Descrie-te in minim 20 cuvinte: Ma numesc Valentin, am 19 ani si sunt din orasul Braila. Sunt un baiat de treaba, sociabil, imi place sa-i ajut pe cei care au nevoie, muncesc sa obtin ceva, glumet, cu bun simt, imi place sa ies si sa ma distrez cu prietenii si imi stiu limitele. Sunt o fire calma, imi place sa rezolv problemele intr-un mod cat mai bun. Seriozitatea si lucrul in echipa ma definesc. Cam atat despre mine.
Ce gen de muzica asculti? Trap.
Ce hobbyuri ai? Imi place sa ma documentez in timpul liber despre arme si munitii.
Alte precizari? Multumesc!

Posted
5 minutes ago, KeldeeoR said:

DxHF3ye.png

Un membru foarte activ, serios si cu o istorie superbă. 

Nu stiu de ce nu ar intra in clan, mult succes. 

Sper să ne auzim pe /c ❤

Posted (edited)

z5XN120.png 

Credeam cu adevarat ca discutia noastra - https://imgur.com/a/4ijBSKl - a izvorat din dorinta de a pune capat conflictelor si dintr-o sincera parere de rau. Nu pot sa spun cu certitudine ca nu a fost asa insa aplicatia ta aproape instanta dupa discutia noastra ma face sa cred ca acele pareri de rau au fost doar pentru a-ti atinge scopul, acela de a  intra in clan respectiv recuperarea functiei de helper.   Imi pare rau sa-ti spun, desi primul pas a fost parerea de rau, nu poti sa faci primavara doar cu o floare. Nu poti ca dupa descoperirea practicilor tale nepotrivite statutului pe care l-ai avut sa ai pretentia sa te reintorci in acea pozitie doar dupa vocalizarea unor pareri de rau. Poate dupa un timp imi voi schimba opinia insa deocamdata raspunsul ramane acelasi. 

Si motivul de contra ramane cel scris in aplicatia ta anterioara. Si ca sa inteleaga toti, @Mendez, motivul este multitudinea abuzurilor facute pana acum, abuzuri pentru care ai pierdut si helperul. 

Edited by Vrig
Posted (edited)

z5XN120.png consider ca inca nu esti pregatit pentru a putea face parte din clan deoarece dupa ce ai primit acel remove la functia de helper pentru abuz.

Edited by TL.Nicusor45
  • CyberNeticK changed the title to [Acceptat] Aplicatie The Legends - Skan - Lider LVPD / Helper 2
  • CyberNeticK locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.