Rey.Mysterio Posted August 26, 2019 Posted August 26, 2019 (edited) Informatii legate de SA:MP:Nickname: Rey.MysterioNick-uri anterioare: Nu am.Level: 65.Ore jucate: 4304Sanctiunile primite (poza cu sanctiunile): https://imgur.com/a/ypKSmXtPoza cu invitatia: https://imgur.com/a/r1DETckProfilul de pe panel (link): https://bluepanel.bugged.ro/profile/Rey.MysterioCateva realizari pe server/ forum: Tester Taxi SF (lider Mike), 166 zile LVPD (lider Mistery), 351 zile Hitman Agency (lider Wormytza), Tester LVPD si 351 zile+.Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: WWE 2k19, The Forest, Triviador si PUBG Mobile.De ce vrei sa intri in clan: Deoarece cu revenirea pe server a adminului CyberNeticK , clanul si-a revenit la adevarata sa valuare si asta m-a motivat foarte mult sa intru in acest clan.Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea? Am facut parte din Army Knights, .BurN, Seraphim Family si clanul creat de catre mine, Little Devils.Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara? Da, am mai facut parte si am iesit deoarece clanul nu mai avea o activitate foarte mare si am cerut unui co-lider (Astriel) sa-mi dee uninvite, nu am folosit [/quitgroup] pentru ca mi-am dorit ca pe viitor cand clanul va revenii la activitatea lui normala sa reintru si sa petrec foarte mult timp in el.* Daca ai mai fost in The Legends, de ce vrei sa revii (doar pentru cei care au mai fost in clan)?: Deoarece clanul si-a revenit la vechea sa activitate, ma motiveaza mult mai mult sa joc SA:MP atunci cand vad o activitate mare pe [/r].Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'? Da, nu sunt pe blacklist-ul acestui clan si nici al altora.Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Astriel, Alphers, GenNeticK, Madylysm, ShaDey, Zawk, Nicu[].Planuri de viitor pe server? Ca planuri pe server vreau sa obtin functia de lider la un departament de politie si daca se poate in continuare si functia de helper.Informatii legate de viata reala:Prenume: RaducanuVarsta reala: 17 ani.Nationalitate: Roman.Descrie-te in minim 20 cuvinte: Sunt un tip calm ce apreciaza foarte mult seriozitatea si sinceritatea in acelasi timp, intelegator putin cu capul in nori dar ma acomodez foarte repede intr-un grup de persoane, un om visator si modest, nu imi caut anturaje atunci cand sunt cu alte persoane prin preajma si fac tot posibilul sa fiu cat mai cinstit.Ce gen de muzica asculti? Hip Hop, Dance si muzica usoara.Ce hobbyuri ai? Mersul pe bicicleta la distante mari, masinile, IT-ul si Gaming-ul.Alte precizari? Ca precizari vreau sa adaug ca, in caz ca sunt acceptat vreau sa stiti ca nu intru in acest clan pentru "pile/relatii", nu caut atentie si nu vreau sa demonstrez nimic intrand in acest clan, doar ca imi da mie un vibe mai pozitiv si pot juca SA:MP fara anumite probleme. Edited August 27, 2019 by Rey.Mysterio.
GenNeticK Posted August 26, 2019 Posted August 26, 2019 (edited) Pro, meriți în acest clan. Edited August 26, 2019 by GenNeticKTL.
Shawy1 Posted August 26, 2019 Posted August 26, 2019 Indeplinesti conditiile si din cate am vazut pari un baiat chiar OK.
iMendez Posted August 26, 2019 Posted August 26, 2019 8 minutes ago, TL.Denisa said: Te cunosc si esti un băiat de nota 10. Mult succes
Recommended Posts