Hektor Posted August 26, 2019 Posted August 26, 2019 IG: Nick: Hektor. Nick-uri anterioare: - . Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/Hektor . Sancțiuni (poză panel): https://imgur.com/2fuHQ9N . Level: 44. În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Fac parte din Factiunea SF Bikers si detin rank 1. Ore jucate: 1749 . Warn-uri: 1/3. De cât timp joci SA:MP?: Din anul 2016. Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Nu. Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Niciodata. IRL: Prenume: Florin. Vârstă reală: Am varsta de 16 ani. Domiciliu: Locuiesc in Braila. Biografie (minim 30 cuvinte): Sunt un tip prietenos, cu bun simt si de treaba. Am simtul umorului si imi plac tot felul de glume, in afara de cele rasiste, despre religie sau proaste, care sunt facute de obicei de catre cei ce vor sa se bage in seama. Respectul este una dintre calitatile mele, ii respect pe toti din jurul meu care merita asta, dar si pe cei care nu merita. Pasiunea mea este sportul. Practic volei de performanta de 6 ani si ma dedic cu totul acestui sport si chiar imi doresc sa ajung sus. Sa nu uit si de defectele mele. Pe zi ce trece, imi dau seama in unele momente ca sunt destul de egoist si lacom pentru unii, dar mereu ma voi lasa pe mine pentru familia si pentru unii dintre prietenii mei. Ce îți place să faci în timpul liber?: Cand nu sunt la scoala sau antrenament, petrec timp cu prietenii mei, atat in mediul virtual, cat si in afara acestuia, anume viata reala. Descrie buGGed în câteva cuvinte: Bugged este o comunitate alcatuita din jucatori ok si altii mai putin ok. Cei ok sunt la locul lor si pun accent pe distractie in mare parte, dar si pe interesul lor, care poate fi o functie, avere cat mai mare sau un faction-history frumos. Playerii mai putin ok sunt cei care joaca cu cheats sau care joaca doar pentru a le strica distractia altora.. CLAN: Descrie King. în câteva cuvinte: King. este un clan foarte bun, spun asta din experienta mea in acest clan, unde toti se comporta ok unii cu altii si unde se afla cei mai ok playeri de pe server. Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Nu am mai fost niciodata in acest clan. Motto-ul clanului King.: "Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza." De ce dorești să te alături acestui clan?: Doresc sa ma alatur acestui clan, deoarece vreau sa fac parte dintr-un colectiv unit si respectat.
Recommended Posts