Jump to content

Recommended Posts

Posted

IG:

• Nick: Bubi
  • Nick-uri anterioare: W1kked, Catalin
  • Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/Bubi
  • Sancțiuni (poză panel): Aici.
  • Level: 56
  • În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Momentan nu ma aflu intr-o factiune.
  • Ore jucate: 1051
  • Warn-uri: 0/3
  • De cât timp joci SA:MP?: Din 2013
  • Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Nu am avut niciodata.
  • Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu.

IRL:

• Prenume: Catalin
  • Vârstă reală: 20
  • Domiciliu: Zalau
  • Biografie (minim 30 cuvinte): Ma numesc Catalin, am 20 de ani si sun o fire mai sensibila. Imi place foarte mult sa ies cu prietenii si sa merg la fotbal. Sunt mereu increzator si cu capul pe umeri si imi dedic tot interesul in ceea ce fac.
  • Ce îți place să faci în timpul liber?: Sa joc fotbal.
  • Descrie buGGed în câteva cuvinte: E un server vechi si bun, pe care m-am apucat sa joc samp. Bugged forever

CLAN:

• Descrie King. în câteva cuvinte: Este un clan renumit, cu membrii prietenosi si de treaba. Mi-ar face placere sa fiu cu voi.
  • Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Nu cred ca am mai fost.
  • Motto-ul clanului King.: ''Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza.''
  • De ce dorești să te alături acestui clan?: Vreau sa intru in clan pentru ca sunt membrii de treaba cu care te poti intelege si pentru ca imi place foarte mult conducerea clanului.
Posted

contra.png.7dc9c1a07042fa3d0ca269bb23edab83.pngFH foarte vechi, contul nu pare sa iti apartina de cand a fost creat, aplicatie foarte scurta.

Posted

contra.png.7dc9c1a07042fa3d0ca269bb23edab83.png
- FH vechi, din 2017, iar in 2018, in ultima factiune ai iesit pe /quitgroup.
- ai o activitate foarte modesta pe server.
- aplicatia nu ma da pe spate.

Posted

contra.png.7dc9c1a07042fa3d0ca269bb23edab83.pngAcest cont este vechi si nu cred ca din 2015 pana in prezent tu nu ai fost banat avand in vedere ca ai facut parte din mafie.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.