Jump to content

Recommended Posts

Posted

IG:

• Nick: FAKE_
  • Nick-uri anterioare: Kracker
  • Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/FAKE_
  • Sancțiuni (poză panel): https://imgur.com/a/tN4owQz
  • Level:15
  • În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Taxi Los Santos, rank 2.
  • Ore jucate:206
  • Warn-uri:1/3
  • De cât timp joci SA:MP?: Din 2014.
  • Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Nu, nu am avut.
  • Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu.

IRL:

• Prenume: Sebastian
  • Vârstă reală: 16 ani.
  • Domiciliu: Bucuresti.
  • Biografie (minim 30 cuvinte):  Sunt o persoana ca si toate celelalte, cu cei sapte ani de acasa si cu simtul umorului. Totusi, stiu cand sa folosesc aceasta calitate, deoarece nu este intotdeauna binevenita, uneori tacerea fiind cel mai bun raspuns. Nu am vrut si nu vreau sa intru in certurile altora, deoarece pot avea efect negativ, chiar daca esenta acestei implicari ar trebui sa fie o mana de ajutor.
  • Ce îți place să faci în timpul liber?: Imi place sa fac sport.
  • Descrie buGGed în câteva cuvinte: Bugged este un server foarte bun de samp, unde am inceput activitatea pe samp cu un staff foarte capabil.

CLAN:

• Descrie King. în câteva cuvinte: King. este unul dintre cele mai respectate clanuri de pe server. Membrii din clan sunt unii foarte respectuosi cu care poti interactiona.
  • Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Nu, nu am fost.
  • Motto-ul clanului King.: Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza
  • De ce dorești să te alături acestui clan?: Doresc sa ma alatur acestui clan deoarece mi se pare un clan foarte capabil cu playeri foarte respectuosi si de treaba cu care te poti intelege si consider ca m-as integra perfect in acest clan.
  • Kronick changed the title to [Aplicatie] King. - FAKE_
Posted

contra.png.7dc9c1a07042fa3d0ca269bb23edab83.png
- contul nu este suficient de dezvoltat. ai doar o singura factiune in FH, si ai abia rank 2.
- acel jail pentru DM, pentru mine, este cel mai grav lucru. Nu suport DM-istii. Orice player care are DM in LP are contra de la mine.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.