Ecko Posted August 27, 2019 Posted August 27, 2019 Informatii legate de SA:MP:Nickname: EckoNick-uri anterioare: EgoLevel: 47.Ore jucate: In acest moment am 2002 ore jucate.Sanctiunile primite (poza cu sanctiunile): ClickPoza cu invitatia: ClickProfilul de pe panel (link): ClickCateva realizari pe server/ forum: Pe acest server joc din primavara anului 2015, in acest timp am avut ocazia de a obtine functia de helper, co-lider / tester si un numar modest de zile in cadrul factiunii Los Santos Police Department. Motivul pentru care nu mai am functia de helper este unul simplu, nu am avut internet o perioada mai lunga de timp si din aceasta cauza am pierdut functia pentru inactivitate. Fiind in Germania, nu am avut prieteni de la care sa pot intra pe joc in acest timp...Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Joc doar SA:MP.De ce vrei sa intri in clan: Deoarece este un clan serios si cu renume pe acest server. Vreau sa cunosc si persoane noi, deoarece doresc sa imi fac prieteni noi. Consider ca ma voi integra perfect, nu sunt genul care sa faca probleme sau sa deranjeze pe cineva.Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea?: Da, pana in acest moment am facut parte din Seraphim Family, fiind si singurul clan in care am stat cel mai mult timp de cand ma joc pe aceast server.Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara?: Nu, nu am mai facut parte din clanul The Legends.* Daca ai mai fost in The Legends, de ce vrei sa revii (doar pentru cei care au mai fost in clan)?: -Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'?: Da, am verificat si nu sunt pe blacklist-ul clanului The Legends.Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Inca nu cunosc membrii din acest clan.Planuri de viitor pe server?: Odata ce am terminat scoala si o sa am mai mult timp liber, vreau sa ma reapuc serios de server si sa obtin functia de rank 5 intr-un departament. In viitorul indelungat imi doresc sa recapat functia de helper si tester intr-o factiune.Informatii legate de viata reala:Prenume: Andrei.Varsta reala: Am 17 ani.Nationalitate: Romana.Descrie-te in minim 20 cuvinte: Ma consider o personalitate serioasa, amuzanta si ajutatoare. Cel mai mult apreciez persoanele care isi indeplinesc visele, eu fiind o astfel de persoana, imi indeplinesc scopul tot timpul, indiferent de circumstante. Nu imi place sa ma descriu, dar pe final, vreau sa va comunic ca sunt si voi fi o persoana loiala in orice situatie.Ce gen de muzica asculti?: Obisnuiesc muzica clasica si hip-hop, dar sa recunosc ca apreciez cateodata si manelele.Ce hobbyuri ai?: Fotbalul si mersul cu bicicleta.Alte precizari?: Multumesc pentru atentie!
iMendez Posted August 27, 2019 Posted August 27, 2019 N-ai mai avut un rank 5 de foarte mult timp, si in factiune n-ai mai intrat de aproxmativ jumatate de an. Revin-o cu o aplicatie cand vei fii activ pe acest cont. Nu vreau sa-ti dau contra, dar votul meu pentru tine este:
OM3GA6 Posted August 30, 2019 Posted August 30, 2019 On 8/28/2019 at 8:11 PM, zAndy said: Meriți aceasta sansa. Băiatul are aplicatie facut acum pentru fracțiune. Succes!
GenNeticK Posted August 30, 2019 Posted August 30, 2019 (!) Intră într-o facțiune cât mai repede. (!)
Helios Posted August 31, 2019 Posted August 31, 2019 On 8/27/2019 at 10:08 PM, MeNdEz. said: N-ai mai avut un rank 5 de foarte mult timp, si in factiune n-ai mai intrat de aproxmativ jumatate de an. Revin-o cu o aplicatie cand vei fii activ pe acest cont. Nu vreau sa-ti dau contra, dar votul meu pentru tine este:
Alphers Bugged Posted August 31, 2019 Posted August 31, 2019 (edited) am schimbat vot deoarece are factiune acum. Edited September 1, 2019 by Alphers Bugged
Recommended Posts