Blair Blair Posted August 27, 2019 Posted August 27, 2019 IG: Nick: Blair Nick-uri anterioare: Pe white - George, wiccy, Expansiv Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/Blair Sancțiuni (poză panel): http://prntscr.com/oy7d2y Level: 48 În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Ma aflu in Paramedic Department si am rank 1 Ore jucate: 1246 Warn-uri: 0/3 De cât timp joci SA:MP?: 2014-07-13 Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Nu am mai primit ban. Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu. IRL: Prenume: George Vârstă reală: 18 ani Domiciliu: De 5 ani. Olanda, Haga, dar In cateva saptamani ma intorc in Romania, Bucuresti Biografie (minim 30 cuvinte): Ma numesc George, m-am nascut in Oradea pe 2 Octombrie si mi-am trait a mare parte din viata in Bucuresti. In 2014 m-am mutat in Olanda pentru a face parte din sistem-ul Scolar International Baccalaureate. Voi continua in Bucuresti la facultate FSPUB. Sunt un tip glumet si imi place gluma. Sunt o fire care este mai relaxata si nu imi place stresu. Nu suport sa fiu ignorat. Ce îți place să faci în timpul liber?: Timpu liber mi-l petrec alaturi de prieteni, cu diferite scopuri. Imi place sa ma duc in oras si cumparaturile. Cand sunt acasa timpu mi-l petrec pe calculator vizionand un serial sau jucandu-ma SA:MP Descrie buGGed în câteva cuvinte: Un server unic cu staff care au cunostinte de ani in aceasta comunitate. Player hazlii si tot timpul inraiti in joc. CLAN: Descrie King. în câteva cuvinte: Un clan cu membrii cu capul pe umeri, cu cei sapte ani de acasa si pe masura asteptarilor clanului. Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Am mai fost in acest clan pe red.bugged.ro Motto-ul clanului King.: "Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza. De ce dorești să te alături acestui clan?: Deoarece este un clan respectat si vizionat ca un clan care este o treapta mai sus de cat celelalte. De acea eu doresc sa fiu parte.
Danni Posted August 27, 2019 Posted August 27, 2019 (edited) Aplicatia nu e extraordinara, FH-ul e foarte vechi si dezordonat. Contul de joc e asociat cu alt cont de forum. Edited August 27, 2019 by Danni 1
DAMNED Posted August 27, 2019 Posted August 27, 2019 Desi FH-ul este 'cu urcusuri si coborasuri', potential exista. LP-ul este imaculat, iar numarul de ore si aplicatia sunt ok.
RewardK Posted August 27, 2019 Posted August 27, 2019 - aplicatie destul de slaba, nici macar modesta. - FH, cum a zis si colegul meu, foarte vechi, din 2016 cat si foarte dezordonat. ai un singur rank 5 din 2014 si atat. in rest, niciun rank 5. 1
KaApA Posted August 27, 2019 Posted August 27, 2019 Faction History dezastruos si cu asta am spus tot. Succes!
Recommended Posts