Jump to content

Recommended Posts

Posted

IG:

• Nick: Blair
  • Nick-uri anterioare: Pe white - George, wiccy, Expansiv
  • Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/Blair
  • Sancțiuni (poză panel): http://prntscr.com/oy7d2y
  • Level: 48
  • În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Ma aflu in Paramedic Department si am rank 1
  • Ore jucate: 1246
  • Warn-uri: 0/3
  • De cât timp joci SA:MP?: 2014-07-13
  • Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul):  Nu am mai primit ban.
  • Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu.

IRL:

• Prenume: George
  • Vârstă reală: 18 ani
  • Domiciliu: De 5 ani. Olanda, Haga, dar In cateva saptamani ma intorc in Romania, Bucuresti
  • Biografie (minim 30 cuvinte):  Ma numesc George, m-am nascut in Oradea pe 2 Octombrie si mi-am trait a mare parte din viata in Bucuresti. In 2014 m-am mutat in Olanda pentru a face parte din sistem-ul Scolar International Baccalaureate. Voi continua in Bucuresti la facultate FSPUB. Sunt un tip glumet si imi place gluma. Sunt o fire care este mai relaxata si nu imi place stresu. Nu suport sa fiu ignorat.
  • Ce îți place să faci în timpul liber?: Timpu liber mi-l petrec alaturi de prieteni, cu diferite scopuri. Imi place sa ma duc in oras si cumparaturile. Cand sunt acasa timpu mi-l petrec pe calculator vizionand un serial sau jucandu-ma SA:MP
  • Descrie buGGed în câteva cuvinte: Un server unic cu staff care au cunostinte de ani in aceasta comunitate. Player hazlii si tot timpul inraiti in joc.

CLAN:

• Descrie King. în câteva cuvinte: Un clan cu membrii cu capul pe umeri, cu cei sapte ani de acasa si pe masura asteptarilor clanului.
  • Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Am mai fost in acest clan pe red.bugged.ro
  • Motto-ul clanului King.: "Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza.
  • De ce dorești să te alături acestui clan?: Deoarece este un clan respectat si vizionat ca un clan care este o treapta mai sus de cat celelalte. De acea eu doresc sa fiu parte.
Posted (edited)

contra.png.7dc9c1a07042fa3d0ca269bb23edab83.pngAplicatia nu e extraordinara, FH-ul e foarte vechi si dezordonat. Contul de joc e asociat cu alt cont de forum.

Edited by Danni
  • Haha 1
Posted

Desi FH-ul este 'cu urcusuri si coborasuri', potential exista. LP-ul este imaculat, iar numarul de ore si aplicatia sunt ok.

pro.png.314de17eee25112c30615107bff9a295.png

Posted

contra.png.7dc9c1a07042fa3d0ca269bb23edab83.png

- aplicatie destul de slaba, nici macar modesta.
- FH, cum a zis si colegul meu, foarte vechi, din 2016 cat si foarte dezordonat. ai un singur rank 5 din 2014 si atat. in rest, niciun rank 5.

• Thanks 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.