Jump to content

Recommended Posts

Posted

IG:

• Nick: XoLLy.
  • Nick-uri anterioare: FlorinCST.
  • Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/XoLLy.
  • Sancțiuni (poză panel): https://imgur.com/SZGXZCg
  • Level: Detin level 16.
  • În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Ma aflu in factiunea Taxi Los Santos si detin r1.
  • Ore jucate: Detin 149 de ore jucate.
  • Warn-uri: Nu am.
  • De cât timp joci SA:MP?: Joc SA:MP din anul 2016.
  • Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Am luat ban pe un server fantoma pe motiv: "Marsh acasa".
  • Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu, nu am avut niciodata antecedente cu un membru King., ba chiar ma inteleg foarte bine cu unii dintre ei.

IRL:

• Prenume: Florin.
  • Vârstă reală: Am varsta de 15 ani.
  • Domiciliu: Constanta.
  • Biografie (minim 30 cuvinte): Ma numesc Constantin Florin, am varsta de 15 ani, sunt din localitatea Constanta, sunt o fire calma, imi plac plimbarile in familie sau cu prietenii si imi place munca in echipa. Imi place sa comunic cu persoane noi/vechi si sa ii ajut pe cei ce au nevoie de ajutor. Nu raspund la cei ce vor sa ma provoce la conflicte, imi vad de treaba mea, fara sa deranjez pe cineva.
  • Ce îți place să faci în timpul liber?: In timpul liber imi place sa ies pe afara cu prietenii sau sa ma joc SA:MP.
  • Descrie buGGed în câteva cuvinte: buGGed este un server foarte vechi si cu un sistem unic, playerii de pe BuGGeD sunt prietenosi, STAFF-ul este foarte capabil, toti isi fac treaba foarte bine din punctul meu de vedere, mai sunt unii lideri care se lasa si nu le mai pasa, cum ar fi Aleksander, buGGed mereu a avut o istorie buna, pe oricine intrebati toti o sa zica ca buGGed a fost si inca este un server de SA:MP foarte dotat.

CLAN:

• Descrie King. în câteva cuvinte: King. este un clan respectat de foarte multi playeri, in King. sunt membrii foarte prietenosi, care nu-si bat joc de cont, nu fac DM, nu folosesc cheat-uri, etc... imi place ca toti din clanul King. sunt foarte uniti, de aceea doresc si eu in acest clan, ca toti membrii sunt foarte uniti si este respectat. Plus ca ma inteleg bine cu unii membri.
  • Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?:
  • Motto-ul clanului King.: ''Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza.''
  • De ce dorești să te alături acestui clan?: Doresc sa ma alatur acestui clan, deoarece imi place foarte mult ca este respectat, nu are membrii DM-isti sau Post Hunteri si toti membrii sunt uniti si foarte de treaba.
  • Kronick changed the title to [Aplicatie] King. - XoLLy.
Posted

contra.png.7dc9c1a07042fa3d0ca269bb23edab83.pngDesi imi place aplicatia, contul tau nu e destul de dezvoltat. Maximul atins momentan e rank 2.

Posted
8 minutes ago, Danni said:

contra.png.7dc9c1a07042fa3d0ca269bb23edab83.pngDesi imi place aplicatia, contul tau nu e destul de dezvoltat. Maximul atins momentan e rank 2.

Sunt de aceeasi parere!

Posted

contra.png.7dc9c1a07042fa3d0ca269bb23edab83.png

- cont nedezvoltat. foarte putine ore jucate.
- aplicatie modesta.
- ai iesit dintr-o factiune relativ usoara, Paramedic Department, la rank 2.

Posted

contra.png.7dc9c1a07042fa3d0ca269bb23edab83.pngPe orice server ai juca, indiferent daca e fantoma sau nu, trebuie sa ai un comportament civilizat.

Posted

Încearcă să aplici când atingi rank 5 într-o factiune, sau când o sa-ti dezvolti contul mai bine. Succes!

Posted
3 hours ago, King.RewardK said:

- cont nedezvoltat. foarte putine ore jucate.
- aplicatie modesta.
- ai iesit dintr-o factiune relativ usoara, Paramedic Department, la rank 2.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.