Jump to content

Recommended Posts

Posted

IG:

• Nick:fizz18
  • Nick-uri anterioare:Nu am avut.
  • Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/fizz18
  • Sancțiuni (poză panel):  https://imgur.com/pc1UEPs
  • Level:64.
  • În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?:Sunt in factiunea Pramedic Departament si detin rank 5.
  • Ore jucate:2181
  • Warn-uri:0/3
  • De cât timp joci SA:MP?:Aproximativ 5 ani .
  • Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul):Nu am fost banat vreodata.
  • Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?:Nu am avut.
  •    IRL:

• Prenume:Florin
  • Vârstă reală:22 de ani .
  • Domiciliu:Bucuresti .
  • Biografie (minim 30 cuvinte):Sunt o persoana cu cei 7 ani de acasa, ambitioasa si comunicativa.Ca hobby-uri am pescuitul , it-ul :noile noutati legate de tehnologie , timpul liber petrecandu-l in ce mai mare parte cu familia si prietenii.
  • Ce îți place să faci în timpul liber?:Sa ies in oras cu prietenii , sa ma relaxez jucandu-ma pe pc/ps4 sau sa merg la pescuit.
  • Descrie buGGed în câteva cuvinte:Este una dintre cele mai bune comunitati de sa-mp romanesti.
  •    CLAN:

• Descrie King. în câteva cuvinte:Este unul din cele mai ravite clanuri de pe server , avand deja o vechime , Acest clan find format din membri de elita .
  • Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?:Nu am mai facut parte din acest clan .
  • Motto-ul clanului King.:Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza.
  • De ce dorești să te alături acestui clan?:Doresc sa fac parte din acest clan deoarce, este un clan respectat si unit .
  • Kronick changed the title to [Aplicație] King. - fizz18
Posted

pro.png.314de17eee25112c30615107bff9a295.png                                                                       fan steaua respect.

Posted

Un cont foarte frumos, dar te rog sa pui virgulele cum trebuie (fara spatiu inainte).

pro.png.314de17eee25112c30615107bff9a295.png

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.