Jump to content

Recommended Posts

Posted

IG:

• Nick: aLb
  • Nick-uri anterioare: Nu am altele.
  • Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/aLb
  • Sancțiuni (poză panel):https://imgur.com/a/oqs1N8V
  • Level: 31.
  • În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Ma aflu in School Instructors SF si detin rankul 2.
  • Ore jucate: 762.
  • Warn-uri: 0/3.
  • De cât timp joci SA:MP?: Din vara anului 2015
  • Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Da, am avut pe motiv Rapid fire, desi nu am folosit, dar nu am cum sa dovedesc deoarece doar am primit ban nu am fost tras la TW.
  • Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu, niciodata.

IRL:

• Prenume: Vlad
  • Vârstă reală: 17
  • Domiciliu: Timisoara
  • Biografie (minim 30 cuvinte): Ma numesc Puscasu Vlad, am 17 ani si imi place sa joc baschet. Sunt un baiat calm , rabdator, perseverent,sociabil, cu cei 7 ani de acasa, cu simtul umorului foarte bine dezvoltat. De obicei imi petrec ziua dormind, ascultand muzica, jucandu-ma pe calculator dar cel mai mult imi place sa ies cu prietenii in parc sau sa vedem un film. Imi fac prieteni noi rapid si ma integrez usor in noi grupuri. Lumea ma apreciaza pentru ca duc lucrurile pana la capat si nu renunt cat si pentru respectul reciproc" Respecta si vei fi respectat".
  • Ce îți place să faci în timpul liber?: Sa ies cu prietenii pe afara sau sa ma joc SA:MP.
  • Descrie buGGed în câteva cuvinte: Un server de SA:MP cu playeri de treaba cat si STAFF devotat in munca acestora.

CLAN:

• Descrie King. în câteva cuvinte: Este un clan care isi respecta numele, toti membrii sunt de treaba, activi si au realizat ceva pe acest server, liderul si co-liderii sunt respectati si dedicati muncii pe care o depun.
  • Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Nu, nu am mai fost.
  • Motto-ul clanului King.:"Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza."
  • De ce dorești să te alături acestui clan?: Doresc sa ma alatur acestui clan deoarece este foarte bine organizat, respect fiecare membru, nu am avut niciodata probleme cu unul dintre acestia, sunt foarte activi si seriosi,  este un clan respectat si cred ca o sa ma integrez foarte repede.
Posted

contra.png.7dc9c1a07042fa3d0ca269bb23edab83.png

- aplicatie copiata din panel, de la o aplicatie de a ta. poate aplicatia este facuta de tine, insa nu o poti folosi peste tot. click
- FH vechi + foarte dezordonat, rank 1, 2, nu mi place deloc.

Posted

Puteai, foarte usor, sa iti faci o autodescriere rapida, nu sa o copiezi pe cea dintr-o aplicatie. Iti apare 'Banned' in FH. FH-ul este destul de dezordonat.

Posted

Nu-mi place, cauti scuze pentru acel ban, trebuie sa-ti asumi ce ai facut plus ca aplicatia pare a fi scrisa in 5 minute, se vede ca nu ai muncit la ea.

Posted

Aplicatie copiată de pe panel, serios? Crezi că ne iei de fraieri si nu ne dăm seama? Asa ne-am dat seama destul de usor cât de "mult" vrei în clan. Nu mai căuta scuze pentru acel ban primit, dacă nu ai fost tras la TW, cum ai primit ban dacă nu l-ai folosit? Data viitoare încearcă să minti pe altcineva, dacă va mai exista o dată viitoare. Succes pe viitor!

• Kronick changed the title to [Aplicatie] King. - aLb
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.