Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

• Nick:Caius
  • Nick-uri anterioare:JERMAiNE a fost nickname-ul meu inainte de fuziune.
  • Profil panel:https://bluepanel.bugged.ro/profile/Caius
  • Sancțiuni (poză panel):https://imgur.com/a/LeRtdsS
  • Level:40
  • În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?:În momentul de față sunt civil, urmează să intru în facțiune.
  • Ore jucate:1068
  • Warn-uri:Nu am.
  • De cât timp joci SA:MP?:Joc pe BuGGed din 2014.
  • Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul):Am fost banat in urma cu doi ani cand eram prin mafii, am fost prins cu coduri si am luat ban pentru 90 de zile.
  • Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?:Nu, n-am avut niciodata probleme cu membri clanului.

IRL:

• Prenume:Caius
  • Vârstă reală:21
  • Domiciliu:Locuiesc in Lugoj.
  • Biografie (minim 30 cuvinte):Dacă ar fi să îmi fac o caracterizare aș putea spune în primul rând că sunt o persoană cu coloană vertebrală. Încerc să mă dezvolt din orice punct de vedere zilnic, sunt ambițios și perseverent. Restul aș putea spune că reiese din comportamentul meu zilnic, în timpul pe care-l petrec pe serverul nostru.
  • Ce îți place să faci în timpul liber?:În general îmi omor timpul cu tot felul de lucruri virtuale.
  • Descrie buGGed în câteva cuvinte:buGGed e comunitatea care chiar dacă a pierdut un număr de jucători, rămâne cea mai importantă și serioasă comunitate de Sa:MP din România, și așa va rămâne încă o perioadă.

CLAN:

• Descrie King. în câteva cuvinte:Clanul King. este respectat în comunitate deoarece se știe calitatea jucătoriilor acestuia pe serverul de Sa:MP.
  • Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?:Da, am fost în urmă cu doi ani de zile, am ieșit deoarece m-am lăsat.
  • Motto-ul clanului King.:''Cel slab se ascunde în stapele unui nume. Cel puternic și-l creează''
  • De ce dorești să te alături acestui clan?:Mi-ar face o mare plăcere să pot avea ocazia de a face parte din acest clan din nou, să cunosc jucători noi și să fac schimburi de experiență.

Edited by CaiusFlorin
Posted (edited)

Nu ai mai avut o facțiune de aproape 8 luni. Nici FH-ul nu este prea strălucit. Sanctiunile din LP, deși nu sunt ceva extrem de grav, nu-si au locul acolo. Lucrează mai mult la exprimare.

contra.png

Edited by DAMNED
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.