Jump to content

[Respins] Aplicatie The Legends - Dacy. - Rank 5 in mai multe factiuni.

Recommended Posts

Posted

Informatii legate de SA:MP:

Nickname: Dacy.
Nick-uri anterioare: DacySk8
Level: 42
Ore jucate: 1237
Sanctiunile primite (poza cu sanctiunile):  https://imgur.com/a/orwR8xY
Poza cu invitatia: https://imgur.com/a/mAtxNb0
Profilul de pe panel (link): https://bluepanel.bugged.ro/profile/Dacy.
Cateva realizari pe server/ forum: Vechimea si rank 5 in mai multe factiuni.
Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: League of legends.
De ce vrei sa intri in clan: Deoarece mi-a placut mult cand am fost data trecuta in clan, pe black bugged si mi-as dori sa intru inapoi.
Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea? Da, dar nu am stat mai mult de o zi in nici unu.
Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara? Da, am mai facut parte din acest clan si am stat 100 si ceva de zile, am fost scos in urma fuziunii.
* Daca ai mai fost in The Legends, de ce vrei sa revii (doar pentru cei care au mai fost in clan)?: Deoarece mi-a placut mult cand am fost data trecuta in clan, pe black bugged si mi-as dori sa intru inapoi.
Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'? Da, nu sunt.
Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Joanna., ShadowHD, Andrew[.],  YoLLoKoV
Planuri de viitor pe server? Momentan nu am nici un plan.

Informatii legate de viata reala:

Prenume: Dacian
Varsta reala: 19 ani
Nationalitate: romana
Descrie-te in minim 20 cuvinte: Sunt genul de persoana calma, imi place sa gandesc fiecare miscare pe care o fac, nu-mi place sa dau gresi sau sa pierd. Am o fire de lider, imi place sa indrum oameni spre bine, imi place sa ajut, acest lucru-mi ofera satisfactie. Ador sa rad, sa ma distrez si sa fiu vesel, asta ar fi una din calitatile mele principale. Persoanele din jurul meu sunt incantate sa fie alaturi de mine deoarece nu sunt aceea persoana care sa fie urata si dispretuita.
Ce gen de muzica asculti? Rap si trap.
Ce hobbyuri ai?
Alte precizari? Multumesc.

Posted

z5XN120.pngComportament total aiurea, limbaj aiurea respectiv sanctiunile de pe black care s-au sters la fuziune.

Posted
4 hours ago, Hagoromo said:

z5XN120.pngComportament total aiurea, limbaj aiurea respectiv sanctiunile de pe black care s-au sters la fuziune.

+ comportament total aiurea chiar recent 

Posted

z5XN120.png 

Acest contra vine in urma condradictiei dintre aplicatia ta si comportamentul de pe joc. Te autocaracterizezi ca fiind o persoana cu un comportament exemplar, un model de urmat si un individ cu un caracter de lider. Ei bine, faptele tale vorbesc mai mult decat vorbele. Si in plus, in urma fuziunii, cei ce am fost in clan pe Black, am avut posibilitatea de a reveni in TL. S-a stabilit ca vor reveni cei cu o purtare pozitiva si cei ce nu au avut antecedente negative. Asadar, daca la momentul respectiv s-a decis ca tu sa nu reintri din anumite motive (pe care sincer nu le cunosc pe deplin si nici nu doresc sa le stiu), de ce votul meu ar fi "Pro" acum? 

Posted (edited)
14 hours ago, MeNdEz. said:

DxHF3ye.pngDaca tot spuneti ca nu are un comportament demn de acest clan, dovezi, nu mai votati aiurea.

Initial nu am vrut sa ma bag, dar hai sa ne amintim de serverul black. Hmm, oare nu a fraudat raportul? Hmm, oare nu avea warn si ban pentru c-bug? Hmm, oare nu injura si nu ii pasa? Hmm, mai zic?

Votul meu nu e PRO, am zis de "dovezile lui".

Edited by TL.TheGhost
  • Hmm 1
Posted
8 hours ago, Vrig said:

z5XN120.png 

Acest contra vine in urma condradictiei dintre aplicatia ta si comportamentul de pe joc. Te autocaracterizezi ca fiind o persoana cu un comportament exemplar, un model de urmat si un individ cu un caracter de lider. Ei bine, faptele tale vorbesc mai mult decat vorbele. Si in plus, in urma fuziunii, cei ce am fost in clan pe Black, am avut posibilitatea de a reveni in TL. S-a stabilit ca vor reveni cei cu o purtare pozitiva si cei ce nu au avut antecedente negative. Asadar, daca la momentul respectiv s-a decis ca tu sa nu reintri din anumite motive (pe care sincer nu le cunosc pe deplin si nici nu doresc sa le stiu), de ce votul meu ar fi "Pro" acum? 

Posted
On 8/29/2019 at 11:12 AM, Vrig said:

z5XN120.png 

In cazul acesta votul meu este CONTRA.

Posted (edited)
11 hours ago, SummerBee said:

In cazul acesta votul meu este CONTRA.

Aprob  ce spune Alexandra și Vrig + ca nici pe /f nu esti asa cum spui in aplicatie, dar pentru asta nu am dovezi  și nu am cum sa justific. In final, ai un CONTRA și de la mine.

Edited by TL.OM3GA6
  • CyberNeticK changed the title to [Respins] Aplicatie The Legends - Dacy. - Rank 5 in mai multe factiuni.
  • CyberNeticK locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.