Jump to content

Recommended Posts

Posted

• Nick: Kasian.
  • Nick-uri anterioare:  Vasyw0w, dar este un cont de pe white.
  • Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/Kasian.
  • Sancțiuni (poză panel):   https://imgur.com/a/UIyF2Ab
  • Level: Detin nivel 20.
  • În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Momentan nu fac parte dintr-o factiune pentru ca am Faction Puish.
  • Ore jucate:  Detin 328 de ore jucate.
  • Warn-uri: 0/3
  • De cât timp joci SA:MP?: Ma joc SA:MP din anul 2017.
  • Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Da, am fost banat pentru /q la testele Team Wiver.
  • Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu, nu am fost.
  •   IRL:

• Prenume: Alexandru.
  • Vârstă reală: 17 ani.
  • Domiciliu: Jud. Neamt.
  • Biografie (minim 30 cuvinte): Sunt un tip... complicat. Nu imi plac multe lucruri, nu imi place interactiunea cu oamenii din jurul meu si nu prea imi place sa vorbesc mult. Pot sa spun ca sunt  probabil unul dintre cei mai buni ascultatori din lume, atat timp cat stii ce spui si ai si dreptate sau ai un lucru important de spus. Sunt genul de persoana care ar "lua un glont" pentru o persoana apropiata, chiar daca aceeasi persoana nu ar face acelasi lucru pentru mine. Sunt destul de retras, timid as putea spune, insa cand sunt in grupul meu de prieteni, e un lucru diferit, fiind o cu totul alta persoana. In ultimul rand, sunt o persoana cu simtul omorului foarte dezvoltat.
  • Ce îți place să faci în timpul liber?: Sa ies cu prietenii, sa merg la fotbal sau la pescuit, si sa imi pierd noptiile jucandu-ma SA:MP.
  • Descrie buGGed în câteva cuvinte: Pentru mine, comunitatea perfecta, completa si activa.
  •    CLAN:

• Descrie King. în câteva cuvinte: O familie, in care totul este dat pe fata; fara "secrete".
  • Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?:  Nu, nu am mai fost in acest clan.
  • Motto-ul clanului King.: Oricine poate da copy-paste.. (Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza.), insa putini il respecta pe server.
  • De ce dorești să te alături acestui clan?:  Deoarece este un clan foarte vechi si respectat pe acest server si as dorii sa vad cum e intr-un clan serios de pe acest server.
  • Kronick changed the title to [Aplicatie] King. - Kasian.
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.