Degeanu25 Posted August 29, 2019 Posted August 29, 2019 Nick:DegeanuLovesMaria Nick-uri anterioare:Degeanu25 Profil panel:https://bluepanel.bugged.ro/profile/DegeanuLovesMaria Sancțiuni (poză panel): Level:35 În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?:Sunt in Ballas, detin rank 1, abia am intrat. Ore jucate: 1050 Warn-uri: 0/3 De cât timp joci SA:MP?:Din 2017. Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul):C-bug in 2017. Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?:Niciodata. IRL: Prenume:Andrei. Vârstă reală:17 ani. Domiciliu:Ploiesti. Biografie (minim 30 cuvinte): Ma numesc Andrei Cristian, am 17 ani, sunt intelegator si prietenos, imi place sa ma joc pe Pc si sa ies afara la fotbal cand pot, sunt clasa a 11 a pe stiinte. Ce îți place să faci în timpul liber?:Sa ma joc pe Pc, sa ies afara. Descrie buGGed în câteva cuvinte:Bugged e un server ok, desi nu prea se fac update uri dese, e singurul server pe care am jucat serios. CLAN: Descrie King. în câteva cuvinte:Este un clan frumos, cu membrii de treaba, capabili, la fel si liderul. Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?:Nu. Motto-ul clanului King.:cel slab se ascunde in spatele unui nume, cel puternic si-l creeaza De ce dorești să te alături acestui clan?:Deoarece este un clan cunoscut pe server si vreau de ceva vreme sa intru.
Lupu.. Posted August 29, 2019 Posted August 29, 2019 -FH dezordonat. -LP cu prea multe sanctiuni. -Aplicatie modesta.
King.ImBalance21 Posted August 29, 2019 Posted August 29, 2019 Nu-mi place FH-ul, nici LP-ul, data viitoare mai lucreaza la aplicatie
RewardK Posted August 29, 2019 Posted August 29, 2019 - cel mai mare rank la tine in FH e 3 :)). - ai mai multe randuri in LP decat in FH - aplicatie sub asteptari
KaApA Posted August 29, 2019 Posted August 29, 2019 Numai dacă mă uit la Last Punish e dezastru, pentru asta ai contra din start. Data viitoare încearcă să faci si o aplicatie frumoasa si încearcă sa ai rank 5 într-o factiune, de preferat cu multe zile, pentru a acoperi dezastrul. Degeaba ai 100-200 de zile adunate prin factiuni, dar ai maxim rank 2.
Recommended Posts