Jump to content

Recommended Posts

Posted
  • Nick:DegeanuLovesMaria
  • Nick-uri anterioare:Degeanu25
  • Profil panel:https://bluepanel.bugged.ro/profile/DegeanuLovesMaria
  • Sancțiuni (poză panel):q9m3p9L.png
  • Level:35
  • În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?:Sunt in Ballas, detin rank 1,  abia am intrat.
  • Ore jucate: 1050
  • Warn-uri: 0/3
  • De cât timp joci SA:MP?:Din 2017.
  • Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul):C-bug in 2017.
  • Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?:Niciodata.

IRL:

• Prenume:Andrei.
  • Vârstă reală:17 ani.
  • Domiciliu:Ploiesti.
  • Biografie (minim 30 cuvinte): Ma numesc Andrei Cristian, am 17 ani, sunt intelegator si prietenos, imi place sa ma joc pe Pc si sa ies afara la fotbal cand pot, sunt clasa a 11 a pe stiinte.
  • Ce îți place să faci în timpul liber?:Sa ma joc pe Pc, sa ies afara.
  • Descrie buGGed în câteva cuvinte:Bugged e un server ok, desi nu prea se fac update uri dese, e singurul server pe care am jucat serios.

CLAN:

• Descrie King. în câteva cuvinte:Este un clan frumos, cu membrii de treaba, capabili, la fel si liderul.
  • Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?:Nu.
  • Motto-ul clanului King.:cel slab se ascunde in spatele unui nume, cel puternic si-l creeaza
  • De ce dorești să te alături acestui clan?:Deoarece este un clan cunoscut pe server si vreau de ceva vreme sa intru.
Posted

contra.png.7dc9c1a07042fa3d0ca269bb23edab83.png

Numai dacă mă uit la Last Punish e dezastru, pentru asta ai contra din start. Data viitoare încearcă să faci si o aplicatie frumoasa si încearcă sa ai rank 5 într-o factiune, de preferat cu multe zile, pentru a acoperi dezastrul. Degeaba ai 100-200 de zile adunate prin factiuni, dar ai maxim rank 2.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.