Bogdan Posted August 31, 2019 Posted August 31, 2019 (edited) Nickname: Bogdan.Nick-uri anterioare: WizzzLevel: 46.Ore jucate: 1768.Sanctiunile primite (poza cu sanctiunile):https://imgur.com/sNlFMauPoza cu invitatia:https://imgur.com/a/WPacCaoProfilul de pe panel (link):https://bluepanel.bugged.ro/profile/Bogdan.Cateva realizari pe server/ forum:Nu cred ca am realizari foarte importante, dar cred ca am un FH decent.Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP:Nu mai joc alte jocuri.De ce vrei sa intri in clan: Vreau sa intru in clan deoarece am mai facut parte din acesta si consider ca este o atmosfera placuta, in acelasi timp ma cunosc si ma inteleg cu mare parte din membri.Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea? Am mai facut parte din clanuri acum mult timp, prin 2014-2015, nu mai tin minte exact numele acestora.Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara? Am fost dat afara din cauza inactivitatii provocate de examene si admitere.* Daca ai mai fost in The Legends, de ce vrei sa revii (doar pentru cei care au mai fost in clan)?:Doresc sa revin pentru ca majoritatea prietenilor mei sunt in acest clan si cred ca ma voi putea intelege bine si cu jucatorii pe care nu ii cunosc.Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'?: Da, am verificat.Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Shadey, Nicu[], Viorelz, Senior, Outsider, Alphers. Planuri de viitor pe server?: Sa obtin o funcție importantă. Informatii legate de viata reala:Prenume: Bogdan.Varsta reala: 19 ani.Nationalitate:Romana. Descrie-te in minim 20 cuvinte: Ma numesc Bogdan, am 19 ani, ma consider un baiat politicos, cu cei 7 ani de acasa, care stie sa acorde respect unei persoane. Sunt pasionat de masini si de sport, in special de cel in echipa. Stiu cum sa ma comport cu persoane noi in viata mea si sa am conversatii amicale cu acestea. Nu sunt genul de persoana pe care il tenteaza incalcarea regulilor, iar in cazul unei greseli, mi-o asum si sunt dispus consecintelor. Mereu caut sa ma imprietenesc cu alte persoane de la care pot invata lucruri noi despre pasiunile acestora sau sa port discutii cu acestea despre activitati comune.Ce gen de muzica asculti?: Ascult aproape orice gen de muzica.Ce hobbyuri ai?: In timpul liber joc volley si alerg.Alte precizari?: Nu. Edited August 31, 2019 by bogdan88
Alphers Bugged Posted August 31, 2019 Posted August 31, 2019 modifica te rog linkurile pentru a functiona. Dau de acum votul desi nu functioneaza deoarece esti un baiat super ok si ai mai fost in The Legends iar contul tau arata bine. Baga activitate.
zAndy Posted August 31, 2019 Posted August 31, 2019 Ai un cont frumos, sanctiuni nu ai. Acum ramane de vazut sa vedem daca poti intra deoarece locurile in clan sunt destul de limitate.
Viorelz Posted August 31, 2019 Posted August 31, 2019 (edited) Pro pentru fratele Bogdan, un baiat de treaba si serios Edited August 31, 2019 by TL.Viorelz
Nicu[] Posted August 31, 2019 Posted August 31, 2019 12 minutes ago, TL.Viorelz said: Pro pentru fratele Bogdan, un baiat de treaba si serios
Senior Mihai Posted August 31, 2019 Posted August 31, 2019 3 hours ago, TL.Viorelz said: Pro pentru fratele Bogdan, un baiat de treaba si serios
Recommended Posts