nusuntsorin Posted August 31, 2019 Posted August 31, 2019 Model postare:Informatii legate de SA:MP:Nickname: Sorin.Nick-uri anterioare: Olive11Level: 35Ore jucate: 1064Sanctiunile primite (poza cu sanctiunile): https://imgur.com/a/rpkyWp9Poza cu invitatia: https://imgur.com/a/zqL5sy2Profilul de pe panel (link): https://bluepanel.bugged.ro/profile/Sorin.Cateva realizari pe server/ forum: Functia de rank 6 in factiunea Ballas si prieteni.Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: CS:GO, FIFA si GTA V.De ce vrei sa intri in clan: Doresc sa fac parte din acest clan deoarece este foarte bine organizat si cel mai respectat de pe server dupa parerea mea care detine membri foarte ok cat si un lider capabil.Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea? Am mai facut parte din clan-ul King si in prezent fac parte din clan-ul Alliance.Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara?Nu, nu am avut sansa sa fac parte.* Daca ai mai fost in The Legends, de ce vrei sa revii (doar pentru cei care au mai fost in clan)?:Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'?Da, am verificat si nu sunt pe Blacklist.Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Jovetic, .AndreW, PSiHOTROP si .Denisa. Planuri de viitor pe server? Sa imi formez un Faction History cat mai decent.Informatii legate de viata reala:Prenume: Adrian SorinVarsta reala: 15 ani.Nationalitate: Romana.Descrie-te in minim 20 cuvinte: Ma numesc Sorin si am varsta de 15 ani. Sunt un baiat destept, capabil de a lucra in echipa, am simtul umorului, dar sunt serios cand trebuie. In timpul liber imi place sa ma plimb cu prietenii afara, sa ascult muzica si de asemenea imi pierd timpul jucandu-ma pe PC.Ce gen de muzica asculti? Rap si Hip HopCe hobbyuri ai? Sa gatesc si sa desenez.Alte precizari?Nu am.
Ionut Posted August 31, 2019 Posted August 31, 2019 , fh-ul lasa de dorit + deja faci parte dintr-un clan.
Party[R] Posted August 31, 2019 Posted August 31, 2019 Faction History. Nu indeplinesti una dintre cerintele principale ale acestui clan.
Alphers Bugged Posted August 31, 2019 Posted August 31, 2019 54 minutes ago, TL.Ionut said: , fh-ul lasa de dorit + deja faci parte dintr-un clan.
zAndy Posted August 31, 2019 Posted August 31, 2019 Faction History-ul sa zicem ca este in limita decentei fiind unul de mafii, dar deja faci parte dintr-un clan, The Legends nefiind o a doua varianta. Daca iti doresti sa intrii cu adevarat in acest clan mai acumuleaza cateva zile in factiunea curenta si revino cu o noua aplicatie si fara clan.
SummerBee Posted August 31, 2019 Posted August 31, 2019 3 hours ago, TL.Ionut said: , fh-ul lasa de dorit + deja faci parte dintr-un clan.
OM3GA6 Posted September 1, 2019 Posted September 1, 2019 14 hours ago, zAndy said: Faction History-ul sa zicem ca este in limita decentei fiind unul de mafii, dar deja faci parte dintr-un clan, The Legends nefiind o a doua varianta. Daca iti doresti sa intrii cu adevarat in acest clan mai acumuleaza cateva zile in factiunea curenta si revino cu o noua aplicatie si fara clan.
Recommended Posts