Jump to content

Recommended Posts

Posted

IG:

• Nick: CataIin
  • Nick-uri anterioare: Nu am avut alt nume.
  • Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/CataIin
  • Sancțiuni (poză panel): https://imgur.com/a/EJxKlFu
  • Level:  Level 33
  • În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Acuma sunt civil.
  • Ore jucate: 964 de ore jucate.
  • Warn-uri: 0/3
  • De cât timp joci SA:MP?: De aproape un an de zile
  • Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Nu.
  • Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: nu.

IRL:

• Prenume: Florin 
  • Vârstă reală: Am 21 de ani
  • Domiciliu: Ramnicu Valcea.
  • Biografie (minim 30 cuvinte): Ma numesc Florin am 21 de ani si sunt o persoana cumsecade cu bunul simt dar mai ales am un respect pentru ce care sunt mai mari a mine ata in fuctie cat si in varsta dar mai ales sunt o persoana cu multe hobiuri.
  • Ce îți place să faci în timpul liber?: Sa plec cu masina si pe samp.
  • Descrie buGGed în câteva cuvinte: Sunt o carte cu multe calitati bune cat si defecte.

CLAN:

• Descrie King. în câteva cuvinte: Clanul King. este unu dintre cele mai populare si unu in care sunt prieteni care nu se tradeaza intre ei si foarte bine condus de catre Kronick.
  • Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Nu am mai fost in King.
  • Motto-ul clanului King.: Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza.
  • De ce dorești să te alături acestui clan?: Pentru ca este un clan cu mult potential dar mai ales este foarte bine organizat si foarte frumos.
  • Kronick changed the title to [Aplicatie] King. - Catalin
Posted

Ba frate poate am eu lp dar pe bune este doar mute nu este altceva si pentru fh am avut dar l-am sters ca m vurt sa o aiu iar de la 0

Eu nu stiu voi aveti preferinte dar sunt si din king care au intrat la limita 

Posted

contra.png.7dc9c1a07042fa3d0ca269bb23edab83.png.860676724564fedc69fb9e9d07bacb43.png
- FH gol, nu conteaza ca l ai sters sau nu, daca l-ai sters, noi te judecam ca si cum nu ai fi avut nicio factiune. banuiesc ca daca l ai sters, nu era plin de rank 5-uri, nu?
- 2 mute-uri pentru limbaj.

1 hour ago, Elkes. said:

Ba frate poate am eu lp dar pe bune este doar mute nu este altceva si pentru fh am avut dar l-am sters ca m vurt sa o aiu iar de la 0

Eu nu stiu voi aveti preferinte dar sunt si din king care au intrat la limita 

Nu mai posta aiurea in aplicatie, poti sa iti iei contra direct, asta ca sa stii pe viitor. Acum oricum nu mai ai nicio sansa.

Posted
4 hours ago, King.RewardK said:

contra.png.7dc9c1a07042fa3d0ca269bb23edab83.png.860676724564fedc69fb9e9d07bacb43.png
- FH gol, nu conteaza ca l ai sters sau nu, daca l-ai sters, noi te judecam ca si cum nu ai fi avut nicio factiune. banuiesc ca daca l ai sters, nu era plin de rank 5-uri, nu?
- 2 mute-uri pentru limbaj.

Nu mai posta aiurea in aplicatie, poti sa iti iei contra direct, asta ca sa stii pe viitor. Acum oricum nu mai ai nicio sansa.

Ba frate sincer sa fiu cu voi nu a fost plin de rank 5 dar ultimele doua factiuni au fost de rank 5 si dupa rank 3 si rank 4 de ce sa mint

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.