Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
  • Nick:Charlton
  • Nick-uri anterioare: -
  • Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/Charlton
  • Sancțiuni (poză panel):https://imgur.com/a/yXq8p6K
  • Level: Detin level 26.
  • În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Sunt membru in School Instructors San Fierro, detin Rank 5 si 151 de zile.
  • Ore jucate: Am 568 ore jucate.
  • Warn-uri: Nu.
  • De cât timp joci SA:MP?: Din anul 2013.
  • Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Nu, nu am avut.
  • Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Niciodata, nu prea sunt genul de persoana sa ma bag in certuri.

IRL:

• Prenume: Ma numesc George.
  • Vârstă reală: Am 18 ani.
  • Domiciliu: Galati.
  • Biografie (minim 30 cuvinte):Ma numesc George, am 18 ani si sunt din judetul galati, sunt o persoana amuzanta, sunt serios, ma integrez bine intr-o noua echipa, am cei 7 ani de acasa si multe altele le puteti descoperi dumneavoastra.
  • Ce îți place să faci în timpul liber?: Sa ma joc SA:MP sau sa ies in oras.
  • Descrie buGGed în câteva cuvinte: O intrebare destul de interesanta, este cea mai mare comunitate de SA:MP din cate a existat si v-a exista, un staff destul de bogat si bine organizat.

CLAN:

• Descrie King. în câteva cuvinte: Nu cunosc foarte bine acest clan, insa cunosc cativa membri care mi-au dat de inteles ca este un clan care merita atentie cu adevarat.
  • Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Nu, nu am mai fost.
  • Motto-ul clanului King.: "Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza."
  • De ce dorești să te alături acestui clan?: Deoarece mi-au recomandat cativa prieteni acest clan si mi se pare un clan important pe server, as dori sa arat ce pot.
Edited by Charlton
  • Like 1
Posted (edited)

contra.png.7dc9c1a07042fa3d0ca269bb23edab83.png
- putine ore jucate, doar 568.
- FH gol, o singura factiune. nu conteaza ca ai sters FH-ul, esti catalogat dupa cel actual, nu cel sters.
- jail pentru DM, cel mai grav 'LP', sa-i spun asa, pentru mine.
- biografie copiata. click daca doriti sa vedeti aplicatia. ba chiar si foarte scurta, 31 de cuvinte. te puteai obosi, macar putin, sa scrii o aplicatie diferita.
- "Fără posturi inutile din partea celui care a aplicat în topicul cu aplicația, riscați să fiți respinși din start."

O aplicatie facuta in deradere, facuta sa fie, fara a te interesa rezultatul.

Edited by King.RewardK
post inutil.
Posted (edited)
9 minutes ago, King.RewardK said:

contra.png.7dc9c1a07042fa3d0ca269bb23edab83.png
- putine ore jucate, doar 568.
- FH gol, o singura factiune. nu conteaza ca ai sters FH-ul, esti catalogat dupa cel actual, nu cel sters.
- jail pentru DM, cel mai grav 'LP', sa-i spun asa, pentru mine.
- biografie copiata. click daca doriti sa vedeti aplicatia. ba chiar si foarte scurta, 31 de cuvinte.

O aplicatie facuta in deradere, facuta sa fie, fara a te interesa rezultatul.

Acela a fost cont-ul meu se poate verifica FH-ul sters de la contul respectiv. Acesta este cont facut de la 0 am 150 de zile in School Instructors San Fierro.

Edited by Charlton
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.