Charlton Posted September 1, 2019 Posted September 1, 2019 (edited) Nick:Charlton Nick-uri anterioare: - Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/Charlton Sancțiuni (poză panel):https://imgur.com/a/yXq8p6K Level: Detin level 26. În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Sunt membru in School Instructors San Fierro, detin Rank 5 si 151 de zile. Ore jucate: Am 568 ore jucate. Warn-uri: Nu. De cât timp joci SA:MP?: Din anul 2013. Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Nu, nu am avut. Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Niciodata, nu prea sunt genul de persoana sa ma bag in certuri. IRL: Prenume: Ma numesc George. Vârstă reală: Am 18 ani. Domiciliu: Galati. Biografie (minim 30 cuvinte):Ma numesc George, am 18 ani si sunt din judetul galati, sunt o persoana amuzanta, sunt serios, ma integrez bine intr-o noua echipa, am cei 7 ani de acasa si multe altele le puteti descoperi dumneavoastra. Ce îți place să faci în timpul liber?: Sa ma joc SA:MP sau sa ies in oras. Descrie buGGed în câteva cuvinte: O intrebare destul de interesanta, este cea mai mare comunitate de SA:MP din cate a existat si v-a exista, un staff destul de bogat si bine organizat. CLAN: Descrie King. în câteva cuvinte: Nu cunosc foarte bine acest clan, insa cunosc cativa membri care mi-au dat de inteles ca este un clan care merita atentie cu adevarat. Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Nu, nu am mai fost. Motto-ul clanului King.: "Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza." De ce dorești să te alături acestui clan?: Deoarece mi-au recomandat cativa prieteni acest clan si mi se pare un clan important pe server, as dori sa arat ce pot. Edited September 1, 2019 by Charlton 1
Danni Posted September 1, 2019 Posted September 1, 2019 Descrierea aia scrisa aiurea? rlly? nu puteai compune alta?
RewardK Posted September 1, 2019 Posted September 1, 2019 (edited) - putine ore jucate, doar 568. - FH gol, o singura factiune. nu conteaza ca ai sters FH-ul, esti catalogat dupa cel actual, nu cel sters. - jail pentru DM, cel mai grav 'LP', sa-i spun asa, pentru mine. - biografie copiata. click daca doriti sa vedeti aplicatia. ba chiar si foarte scurta, 31 de cuvinte. te puteai obosi, macar putin, sa scrii o aplicatie diferita. - "Fără posturi inutile din partea celui care a aplicat în topicul cu aplicația, riscați să fiți respinși din start." O aplicatie facuta in deradere, facuta sa fie, fara a te interesa rezultatul. Edited September 1, 2019 by King.RewardK post inutil.
Charlton Posted September 1, 2019 Author Posted September 1, 2019 (edited) 9 minutes ago, King.RewardK said: - putine ore jucate, doar 568. - FH gol, o singura factiune. nu conteaza ca ai sters FH-ul, esti catalogat dupa cel actual, nu cel sters. - jail pentru DM, cel mai grav 'LP', sa-i spun asa, pentru mine. - biografie copiata. click daca doriti sa vedeti aplicatia. ba chiar si foarte scurta, 31 de cuvinte. O aplicatie facuta in deradere, facuta sa fie, fara a te interesa rezultatul. Acela a fost cont-ul meu se poate verifica FH-ul sters de la contul respectiv. Acesta este cont facut de la 0 am 150 de zile in School Instructors San Fierro. Edited September 1, 2019 by Charlton
Recommended Posts