Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

SmartPhone📱

Compatibil cu update-ul facut recent pe server!

Comenzile sunt simple [/sms <ID> <Mesaj>] [/reply <Mesaj>] [/call <ID>]

Nu conflicta cu numerele reale din joc si cu [/call 112], sper sa fie bug free!!!

DOWNLOAD

Edited by Kristyan
  • Like 4
  • Thanks 1
  • Fok 1
Posted
3 hours ago, CatalinHQ said:

Functioneaza pe numerele care incep cu 0?

Asta nu-ți zice nimic?

Compatibil cu update-ul facut recent pe server!

Posted
10 hours ago, Kristyan said:

SmartPhone📱

Compatibil cu update-ul facut recent pe server!

Comenzile sunt simple [/sms <ID> <Mesaj>] [/reply <Mesaj>] [/call <ID>]

Nu conflicta cu numerele reale din joc si sper sa fie bug free!!!

DOWNLOAD

Nu poti sa folosesti /call 112 pentru pd.

Posted
1 hour ago, Kristyan said:

Done, poti sa-l descarci din nou.

Acelasi lucru + ca acum primesc crash dupa ce apelez id 112.

Posted (edited)
On 9/5/2019 at 5:34 PM, armand_arm said:

ce versiune de cleo necesita?>

Nu conteaza.

UPDATE: A fost introdusa comanda [/call LSPD] pentru a suna la LSPD si nu conflicta cu [/call 112] pentru a raporta cazul.

Edited by Kristyan
Posted
On 9/6/2019 at 7:21 PM, Kristyan said:

Nu conteaza.

UPDATE: A fost introdusa comanda [/call LSPD] pentru a suna la LSPD si nu conflicta cu [/call 112] pentru a raporta cazul.

Poti sa te mai uiti peste /reply? Uneori nu raspunde la cine trebuie.

Posted
42 minutes ago, Scaraoschi said:

Poti sa te mai uiti peste /reply? Uneori nu raspunde la cine trebuie.

Uneori sau niciodata? Poti prezenta o poza sau ceva? Eu nu am probleme.

Posted
5 hours ago, Kristyan said:

Uneori sau niciodata? Poti prezenta o poza sau ceva? Eu nu am probleme.

Doar mi s-a intamplat azi ca sa primesc mai multe sms si dadea /reply la primul care a scris, chiar daca nu era ultimul sms primit.

Si am mai primit azi de 2-3 ori crash cand reintram pe server, primeam un sms si cand dadeam /reply, crash.

Posted
On 9/9/2019 at 9:21 PM, Scaraoschi said:

Doar mi s-a intamplat azi ca sa primesc mai multe sms si dadea /reply la primul care a scris, chiar daca nu era ultimul sms primit.

Si am mai primit azi de 2-3 ori crash cand reintram pe server, primeam un sms si cand dadeam /reply, crash.

Whatever Bank Stare GIF - Whatever BankStare Meh GIFs

Posted (edited)
1 hour ago, Kristyan said:

Whatever Bank Stare GIF - Whatever BankStare Meh GIFs

giphy.gif

Mai bine asa:

Client:Am nevoie de licente

Prieten: Da-mi 1kk, f**

Eu cu /reply: nu f**" (care se duce la client nu la "prieten" chiar daca el mi-a dat ultimu` sms

Client; post

/sms prieten: hai pe discord

index.jpg.5a5604f50e7e059d6a710c20bc44811f.jpg

BAGA-MI-AS

Edited by Scaraoschi
Posted

Salut. 

Am dat si eu de un bug. Cand incerc sa folosesc /sms ID, cu ID fiind intre 0 si 9, inclusiv (doar cu cateva numere din acest interval am testat), trimite sms player-ului respectiv, insa suna si la 112. M-am uitat prin codul de sanny builder un pic, dar nu stiu sintaxa de asa ceva prea bine. Banuiesc ca seteaza pe undeva aiurea variabila 16@ cu valoarea 1, ce este folosita sa testeze daca se face call catre 112.

Problema trebuie sa fie in functia ":out_phone". Cred ca e de la linia "0AA7: call 0x8220AD num_params 4 pop 4 13@ 15@ "/sms %s %s" 3@ 11@", pentru ca in variabila 15@ inteleg ca ar ajunge ID-ul jucatorului, ca sir de caractere, iar daca ID-ul este intre 0 si 9, lungimea acestuia ar fi 1. Mai jos apare linia "0C17: 16@ = strlen 15@", din care inteleg ca in variabila 16@ ajunge numarul de caractere din 15@, iar in acest caz fiind 1 se activeaza si procedura de a suna la 112.

Am atasat si 3 imagini si voi mai testa un pic.

gta_sa 2019-09-18 17-40-11-801.jpg

gta_sa 2019-09-18 17-40-16-195.jpg

cod.png

Posted

Update: Am schimbat conditia de sunat la LSPD din "16@ = 1" in "16@ = -1". Se vede in pozele urmatoare. Din primul test nu a mai sunat la 112 cand am folosit /sms ID (Id -> 0-9).

Screenshot_1.png.b4214612b23aa23024e5299d71d9e370.png

Screenshot_2.png.e6bb671be0b0d44e47af75778817788b.png

Posted
2 hours ago, DanteSins said:

Update: Am schimbat conditia de sunat la LSPD din "16@ = 1" in "16@ = -1". Se vede in pozele urmatoare. Din primul test nu a mai sunat la 112 cand am folosit /sms ID (Id -> 0-9).

Screenshot_1.png.b4214612b23aa23024e5299d71d9e370.png

Screenshot_2.png.e6bb671be0b0d44e47af75778817788b.png

Ups, am incurcat putin variabilele. Mersi de ajutor, ca ai gasit bug-ul! 

• 1 year later...
Posted (edited)

Nu sună la LSPD când dau /call 112 si la reply uneori chiar după o secundă de la Sms-ul primit, apare Invalid number.

O să mai fac niste teste deseară cu reply, dar /call LSPD nu merge cam deloc. Cred ca nu merge o comandă cu spațiu, o să pun în command sa fie /lspd pentru /call 112 》 LSPD, asa ar trebui să meargă.

Edited by stockout
Posted

UPDATE
NEW:  Posibilitatea de a trimite mesaj sau a suna folosind nickname-ul. Ex: /call NICK | /sms NICK text

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.