ALCANTARA Posted September 1, 2019 Posted September 1, 2019 Nick: ALCANTARA Nick-uri anterioare: Nu am. Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/Alcantara Sancțiuni (poză panel): https://imgur.com/a/MP70TVx Level: 33. În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Momentan ma aflu in factiunea 'National Guard' si detin rank 2, curand rank 3. Ore jucate: 888. Warn-uri: Nu detin. De cât timp joci SA:MP?: 3 ani. Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Nu. Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu. Prenume: Nicolas. Vârstă reală: 16 ani. Domiciliu: Constanta. Biografie (minim 30 cuvinte): Ma numesc Nicolas, am 16 ani, locuiesc in Constanta si sunt un baiat de treaba, din punctul meu de vedere. Imi place sa calatoresc, sa ies cu prietenii in oras, sa ma joc la PC si sa imi fac prieteni noi. Sunt un tip glumet, sunt genul de persoana care ia totul in joaca dar cand trebuie sa fiu serios, sunt serios. Aceasta a fost parerea mea despre mine. Ce îți place să faci în timpul liber?: Sa ma joc la PC si sa ies cu prietenii. Descrie buGGed în câteva cuvinte: Bugged este o comunitate frumoasa, cu toate ca playerii au scazut foarte mult ea tot comunitatea preferata va ramane, aici am jucat de la inceput si aici voi ramane. Descrie King. în câteva cuvinte: Este un clan respectat pe server deoarece sunt foarte multi membri care sunt de nota 10. Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Nu, nu am fost. Motto-ul clanului King.: "Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza." De ce dorești să te alături acestui clan?: Deoarece membrii pe care-i cunosc la momentul actual sunt de treaba si imi place foarte mult tagul.
Danni Posted September 2, 2019 Posted September 2, 2019 (edited) Prima factiune din FH, ai doar rank 2. Activitatea este scazuta, avand 4/7 ore la raport in acest moment. Edited September 2, 2019 by Danni
Battalion Chief Gordon Posted September 2, 2019 Posted September 2, 2019 Mi se pare ciudat sa ai 800h si sa nu ai cont pe forum, vad ca-i creeat acum 1 zi si ai 1 singur post facut, care e chiar acesta, ceea ce imi da impresia ca, contul este cumparat. Imi pare rau, dar votul meu este CONTRA, dupa rank 5 National Guard, votul meu se v-a schimba.
Lupu.. Posted September 2, 2019 Posted September 2, 2019 LP-ul este gol ceea ce este foarte bine, nu ai luat ban, chiar daca la 888 de ore jucate nu e ok sa ai doar o factiune in FH.
Iliescu. Posted September 2, 2019 Posted September 2, 2019 2 hours ago, Lord Commander Stephan said: Mi se pare ciudat sa ai 800h si sa nu ai cont pe forum, vad ca-i creeat acum 1 zi si ai 1 singur post facut, care e chiar acesta, ceea ce imi da impresia ca, contul este cumparat. Imi pare rau, dar votul meu este CONTRA, dupa rank 5 National Guard, votul meu se v-a schimba.
Adi Posted September 2, 2019 Posted September 2, 2019 Nu imi inspiri incredere, deoarece ai aproape 900 de ore jucate pe server si este prima data cand iti creezi un cont pe forum. + ca ai doar rank 2 in factiunea actuala.
Recommended Posts