Jump to content

Recommended Posts

Posted

IG:

• Nick: Braily
  • Nick-uri anterioare: Nu am.
  • Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/Braily
  • Sancțiuni (poză panel): https://imgur.com/TA8z48r
  • Level: 40.
  • În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Nu sunt intr-o factiune momentan, voi intra cat de curand.
  • Ore jucate: 1043.
  • Warn-uri: Nu am warn-uri.
  • De cât timp joci SA:MP?: Ma joc SA:MP din anul 2017.
  • Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Nu, nu am fost banat vreodata.
  • Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu, nu am avut.

IRL:

• Prenume: Alexandru.
  • Vârstă reală: 15 ani.
  • Domiciliu: Vrancea.
  • Biografie (minim 30 cuvinte): Ma numesc Alexandru, am 15 ani si sunt din judetul Vrancea. Sunt un baiat descurcaret, prietenos, cu cei sapte ani de acasa si cu un simt al umorului foarte bine dezvoltat. Fac o treaba cum trebuie facuta si nu ma dau batut niciodata. Ma imprietenesc foarte repede cu oamenii, imi place sa socializez si sa ma distrez, dar cand vine vorba de munca intervine seriozitatea.
  • Ce îți place să faci în timpul liber?: Sa ies cu prietenii, sa joc Rugby si sa mananc.
  • Descrie buGGed în câteva cuvinte: Consider ca este o comunitate serioasa cu playeri de treaba de unde poti invata lucruri.

CLAN:

• Descrie King. în câteva cuvinte: King. este cel mai respectat, frumos si cel mai bine pus la punct clan de pe aceasta comunitate. Playerii au cei sapte ani de acasa, sunt maturi si cu un simt al umorului foarte bine dezvoltat.
  • Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Da, am mai fost in clan si am iesit datorita PC-ului meu stricat.
  • Motto-ul clanului King.: ''Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza.''
  • De ce dorești să te alături acestui clan?: Deoarece am un trecut frumos in acest clan si imi este foarte dor de el. Este un clan unde ma simt ca acasa, unde ma simt eu. King. a fost ca o familie pentru mine.
Posted
2 hours ago, Iliescu. said:

contra.png.7dc9c1a07042fa3d0ca269bb23edab83.png

Nu ai mai fost într-o facțiune de foarte mult timp + că ți-ai deranjat fh-ul cu ultimele două facțiuni.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.