Alexw0wDansezPeTurf Posted September 2, 2019 Posted September 2, 2019 IG: Nick:Alexw0w[NR1] Nick-uri anterioare:..Xenophobia, Xenophobia3, Stely.[] Profil panel:https://bluepanel.bugged.ro/profile/Alexw0w[NR1] Sancțiuni (poză panel):https://imgur.com/a/aHFp4ug Level:63 În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?:Ma aflu in factiunea Los Aztecas cu rank 1 Ore jucate:2644 ore jucate. Warn-uri:Nu am. De cât timp joci SA:MP?:De 4 ani. Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul):Da am avut, si am luat ban pe motiv Autoclicker. Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?:Nu, toti membrii sunt de treaba si stiu sa aprecieze un player. IRL: Prenume:Ma numesc Alex. Vârstă reală:Am frumoasa varsta de 18 ani. Domiciliu:Pascani, Judetul Iasi. Biografie (minim 30 cuvinte):Salut, ma numesc Alex si am varsta de 18 ani. Sunt un tip inalt caruia ii place sportul si tot ce tine de fotbal. Stiu sa respect o persoana care merita respectata, nu imi plac oamenii care care stau langa tine doar pentru a-si atinge scopul. Ce îți place să faci în timpul liber?:Sa ies cu tovarasii in oras, sa joc fotbal. Descrie buGGed în câteva cuvinte:Un server vechi si cu renume. CLAN: Descrie King. în câteva cuvinte:Un clan serios, cu un lider activ si cu membrii foarte bine alesi. Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?:Nu am mai fost in acest clan. Motto-ul clanului King.:"Cel slab se ascunde în spațiu cu număr. Cel puternic și-l creează." De ce dorești să te alături acestui clan?:Doresc sa ma alatur acestui clan deoarece m-am saturat de clanurile fantoma. Doresc un clan serios in care sunt acceptati doar cei mai buni playeri de pe server. Imi place organizarea aceswtuia si consider ca ma voi integra usor in el.
Adi Posted September 2, 2019 Posted September 2, 2019 Ai sanctiuni grave recente si FH-ul nu este tocmai unul ok.
Iliescu. Posted September 2, 2019 Posted September 2, 2019 2 minutes ago, Adi' said: Ai sanctiuni grave recente si FH-ul nu este tocmai unul ok.
King.ImBalance21 Posted September 2, 2019 Posted September 2, 2019 FH urat, eventual incearca sa-ti pui un nume mai serios.
Recommended Posts