Jump to content

Recommended Posts

Posted

IG:

• Nick: RoosteR
  • Nick-uri anterioare: Acelasi dar cu . la final.
  • Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/RoosteR
  • Sancțiuni (poză panel): https://imgur.com/a/pcJzAML
  • Level: 45
  • În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Hitman Agency, rank 5.
  • Ore jucate: 1906.
  • Warn-uri: Nu am.
  • De cât timp joci SA:MP?: Din 2014 dar m-am mai lasat.
  • Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Autoclicker si necooperare admin, dar in trecut.
  • Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu.

IRL:

• Prenume: Darius
  • Vârstă reală: Am 91 ani.
  • Domiciliu: Brasov.
  • Biografie (minim 30 cuvinte): Sunt la faculta, trec anul 2, pe inginerie daca e cineva curios, de obicei sunt pus pe caterinca, imi place sa ma uit la stand-up comedy si motorsport. Roacker, biker, am parul lung dar ma gandesc sa-l scurtez. Momentan sunt single si zic asta ca am sperante peste tot pe unde merg *wink* 😉. Nu suport oamenii care spun "ora doi" sau "dupa masa" si imi place bere nefiltrata (nu nepasteurizata).
  • Ce îți place să faci în timpul liber?: Ma pasioneaza tot ce tine de motoare/motociclete/masini, de obicei ma plimb cu motocicleta sau ma uit la chestii legate de motoarele pe combustie, adica diferite cancale de YouTube, F1, WRC si altele.
  • Descrie buGGed în câteva cuvinte: O comunitate candva cea mai populara, cu tipuri de jucatori mixt, adica de la 10 pana la 24. Cred ca are mult potential serverul, dar din pacate cu trecerea timpului lumea lasa deoparte SA:MP-ul si trece la alte jocuri. Aici mi-am petrecut clipe foarte caterinca cu cativa prieteni buni si si acum zambesc cand imi aduca aminte.

CLAN:

• Descrie King. în câteva cuvinte: Un clan vechi, mi-l amintesc de cand jucam prin 2014 cu jucatori de renume.
  • Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Nu.
  • Motto-ul clanului King.: Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza.
  • De ce dorești să te alături acestui clan?: Cam toata perioada in care am jucat am facut parte din clanul AIM si doresc sa cunosc alti jucatori cu care poti schimba o vorba doua.
  • Like 1
Posted (edited)

neutru.png.9d6793c9ab133d617b89e47115f465b7.pngConsider ca aplicatia este facuta un pic in bataie de joc, si in Faction History-ul tau apari si sub numele de Ke[N]z, pe care nu l-ai precizat in aplicatie.

Edited by Captain.Price
Posted (edited)

neutru.png.9d6793c9ab133d617b89e47115f465b7.png

Chiar daca ai adunat un numar ok de zile in factiunea actuala, nu putem lasa deoparte FH-ul tau. "Vârstă reală: Am 91 ani.", Ion Iliescu? Simt o oarecare superficialitate in realizarea aplicatiei.

Edited by K A Z U O
Posted (edited)

pro.png.314de17eee25112c30615107bff9a295.pngPrespun ca ai vrut sa scrii 21, deoarece ai zis ca esti la facultate.

Edited by Danni
Posted

contra.png.7dc9c1a07042fa3d0ca269bb23edab83.png

- FH extrem de vechi, din 2015, care si el, lasa multe de dorit. Inteleg ca ai 87 de zile, cu rank 5 in Hitman, insa, nu mi se pare suficient pentru a "repara" acel FH.
- cum ai facut sa traiesti 91 de ani? + alte greseli gramaticale/de scriere.

Posted
19 minutes ago, LUPUMIHAI69 said:

-FH dezordonat.

-Aplicatia are greseli gramaticale.

91 de ani? Serios? 

+ ca nu ai precizat toate nick-urile anterioare

Posted
9 minutes ago, King.RewardK said:

- FH extrem de vechi, din 2015, care si el, lasa multe de dorit. Inteleg ca ai 87 de zile, cu rank 5 in Hitman, insa, nu mi se pare suficient pentru a "repara" acel FH.
- cum ai facut sa traiesti 91 de ani? + alte greseli gramaticale/de scriere.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.