Jump to content

Recommended Posts

Posted

IG:

• Nick: Maruski
  • Nick-uri anterioare:  .Adi pe red
  • Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/Maruski
  • Sancțiuni (poză panel):  https://imgur.com/a/8mdcOFu
  • Level:  40
  • În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Nu am factiune momentan, mai lucrez la activitate
  • Ore jucate:  2072
  • Warn-uri: -
  • De cât timp joci SA:MP?:  Aproximativ 5 ani
  • Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul):  Nu am fost niciodata banat pe server.
  • Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu.
  •     IRL:
  • Prenume: Marius Adrian
  • Vârstă reală: 22 
  • Domiciliu:  Craiova
  • Biografie (minim 30 cuvinte):  Sunt un baiat pozitiv, glumeț si foarte ambițios atunci când îmi propun sa obțin ceva, timpul liber mi-l petrec cu prietenii mei, râzând și făcând diverse activități. In restul zilei lucrez ca inginer si sunt in accelasi timp si cu facultatea in anul 4.
  • Ce îți place să faci în timpul liber?:  Timpul liber, dupa cum am specificat si mai sus, il petrec cu prietenii mei, cu iubita mea si cu familia, pe care o vad destul de rar.
  • Descrie buGGed în câteva cuvinte:  Cunosc comunitatea Bugged de 5 ani de zile si este o comunitate ce isi da interesul cu oameni de nota 100.
  •    CLAN:
  • Descrie King. în câteva cuvinte: Un clan cu renume, asta spune tot!
  • Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Am fost in clan pe Red, m-am lasat si am fost exclus din clan pentru inactivitate, deoarece eram in primul an de facultate si mi-a fost  greu cu acomodarea. 
  • Motto-ul clanului King.: "Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza."
  • De ce dorești să te alături acestui clan?: Deorece este un clan respectat in care membrii se respecta si colaboareaza cu un staff de nota 10.
Posted

contra.png.7dc9c1a07042fa3d0ca269bb23edab83.png

Nu ai mai fost intr-o factiune de pe data de 02/04/2018, din care ai iesit pentru raport incomplet. In plus activitatea ta pe server este destul de mica, 4 ore in ultimele 7 zile. Aplicatie realizata superficial. Deocamdata acesta este votul meu. 

Posted

Am specificat ca am revenit de 2 zile pe server... Ma gandeam ca fiind un membru vechi pot reveni, va multumesc de pareri, astept ca Kronick sa vada aplicatia

Posted
1 hour ago, K A Z U O said:

Nu ai mai fost intr-o factiune de pe data de 02/04/2018, din care ai iesit pentru raport incomplet. In plus activitatea ta pe server este destul de mica, 4 ore in ultimele 7 zile. Aplicatie realizata superficial. Deocamdata acesta este votul meu. 

Posted
1 hour ago, K A Z U O said:

• Kronick changed the title to [Aplicatie] King. - .Adi
Posted
3 hours ago, A.D.R.I.A.N said:

Am specificat ca am revenit de 2 zile pe server... Ma gandeam ca fiind un membru vechi pot reveni, va multumesc de pareri, astept ca Kronick sa vada aplicatia

Fără posturi inutile din partea celui care a aplicat în topicul cu aplicația, riscați să fiți respinși din start.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.