Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
  • Nick:SpuKy35.
  • Nick-uri anterioare:Nickname-ul anterior a fost Onutza (contul verisoarei mele).
  • Profil panel:bluepanel.bugged.ro/profile/SpuKy35
  • Sancțiuni (poză panel):Nu pot face poze cu sactiunile.
  • Level:Levelul meu este de 27.
  • În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?:Ma aflu in factiunea Las Venturas Police Departament (LVPD) si detin rank-ul 1.
  • Ore jucate:544
  • Warn-uri:Am primit 1 warn-Deconectare in timpul somatiilor.
  • De cât timp joci SA:MP?:Joc de aproximativ un an jumate.
  • Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul):Nu , nu am fost banat nici odata.
  • Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?:Nu.

IRL:

• Prenume:Mihaita.
  • Vârstă reală:Varsta reala este de 17 ani.
  • Domiciliu:Calarasi Judetul Calarasi.
  • Biografie (minim 30 cuvinte):Ma numesc Mihaita si sunt din Calarasi.Am varsta de 17 ani .Sunt o persoana sociabila cu capul pe umeri si cei 7 ani de acasa. Unele dintre calitatile mele sunt respectul, modestia si sinceritatea. Ma dedic 100% in tot ceea ce imi propun sa fac si nu imi place sa las o treaba neterminata.
  • Ce îți place să faci în timpul liber?:In timpul liber imi place sa ma duc la pescuit sau sa ies afara cu prieteni/sa ma joc pe calculator.
  • Descrie buGGed în câteva cuvinte:BuGGed un server foarte misto , cu niste playeri foarte activi si admini/helperi/lideri foarte respectosi cu bun simt si cu multa seriozitate.

CLAN:

• Descrie King. în câteva cuvinte:Clanul numit King. este un clan foarte misto din punctul meu de veder.Au nsite membri foarte seriosi si cu bun simt. Liderul clanului si co-liderii sunt foarte respectosi cu cei 7 ani de acasa .
  • Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?:Nu , nu am mai fost in clan.
  • Motto-ul clanului King.:"Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza."
  • De ce dorești să te alături acestui clan?:Doresc sa ma alatur in acest clan deoarece este un clan foarte respectos si imi place foarte mult in el , ca sunt membri cu factiuni si level mare.
Edited by Spanky
Posted

Cont cumparat, acelasi motiv pentru cate ti-am dat reject cu sete cand ai aplicat in Taxi LV. Nu pacalesti pe nimeni cu nick anterior Onutza.

contra.png.7dc9c1a07042fa3d0ca269bb23edab83 (1).png

• Kronick changed the title to [Aplicatie] King. - SpuKy35
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.