Spanky Posted September 2, 2019 Posted September 2, 2019 (edited) Nick:SpuKy35. Nick-uri anterioare:Nickname-ul anterior a fost Onutza (contul verisoarei mele). Profil panel:bluepanel.bugged.ro/profile/SpuKy35 Sancțiuni (poză panel):Nu pot face poze cu sactiunile. Level:Levelul meu este de 27. În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?:Ma aflu in factiunea Las Venturas Police Departament (LVPD) si detin rank-ul 1. Ore jucate:544 Warn-uri:Am primit 1 warn-Deconectare in timpul somatiilor. De cât timp joci SA:MP?:Joc de aproximativ un an jumate. Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul):Nu , nu am fost banat nici odata. Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?:Nu. IRL: Prenume:Mihaita. Vârstă reală:Varsta reala este de 17 ani. Domiciliu:Calarasi Judetul Calarasi. Biografie (minim 30 cuvinte):Ma numesc Mihaita si sunt din Calarasi.Am varsta de 17 ani .Sunt o persoana sociabila cu capul pe umeri si cei 7 ani de acasa. Unele dintre calitatile mele sunt respectul, modestia si sinceritatea. Ma dedic 100% in tot ceea ce imi propun sa fac si nu imi place sa las o treaba neterminata. Ce îți place să faci în timpul liber?:In timpul liber imi place sa ma duc la pescuit sau sa ies afara cu prieteni/sa ma joc pe calculator. Descrie buGGed în câteva cuvinte:BuGGed un server foarte misto , cu niste playeri foarte activi si admini/helperi/lideri foarte respectosi cu bun simt si cu multa seriozitate. CLAN: Descrie King. în câteva cuvinte:Clanul numit King. este un clan foarte misto din punctul meu de veder.Au nsite membri foarte seriosi si cu bun simt. Liderul clanului si co-liderii sunt foarte respectosi cu cei 7 ani de acasa . Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?:Nu , nu am mai fost in clan. Motto-ul clanului King.:"Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza." De ce dorești să te alături acestui clan?:Doresc sa ma alatur in acest clan deoarece este un clan foarte respectos si imi place foarte mult in el , ca sunt membri cu factiuni si level mare. Edited September 2, 2019 by Spanky
Danni Posted September 2, 2019 Posted September 2, 2019 Cont cumparat, acelasi motiv pentru cate ti-am dat reject cu sete cand ai aplicat in Taxi LV. Nu pacalesti pe nimeni cu nick anterior Onutza.
Recommended Posts