Betty.. Posted September 2, 2019 Posted September 2, 2019 IG: Nick: Andra Nick-uri anterioare: Andra27 Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/Andra Sancțiuni (poză panel): https://i.imgur.com/nOdAsC5.png Level: 32 În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Fac parte din factiunea San Fierro Paramedic Departament si detin rank 5. Ore jucate: 980 Warn-uri: 0/3 De cât timp joci SA:MP?: Joc SA:MP de aproximativ 4 ani. Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Da, am fost banata deoarece am avut 3/3 warn-uri. Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu. IRL: Prenume: Andra. Vârstă reală: 16 ani. Domiciliu: Galati. Biografie (minim 30 cuvinte): Sunt o fire sensibila, creativa si sociabila. Imi place sa fiu mereu inconjurata de prieteni si cunoscuti deoarece ma simt in largul meu cand vorbesc cu persoane in care pot avea incredere. Ce îți place să faci în timpul liber?: In timpul liber imi place sa ies cu prietenii, sa practic activitati relaxante si sa ma joc SA:MP. Descrie buGGed în câteva cuvinte: BuGGed este comunitatea in care am copilarit si in care ma simt cel mai bine. CLAN: Descrie King. în câteva cuvinte: King. este un clan în care am văzut prietenii bazate pe respect si pe ajutor reciproc, lucru care mă caracterizează si pe mine de altfel. Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Nu, nu am mai fost in clan. Motto-ul clanului King.: Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza. De ce dorești să te alături acestui clan?: :Îmi doresc să fac parte din acest clan deoarece am văzut că membrii sunt exact ca o familie si pentru că îmi doresc să leg noi prietenii. Acest clan ar fi ocazia perfectă pentru a mă stabili definitiv undeva.
KaApA Posted September 2, 2019 Posted September 2, 2019 Primesti pro doar din cauză că votăm contul, cum ai evoluat si restul. Atât timp cât nu ai sancțiuni si ti-ai revizuit Faction History-ul cu acest rank 5, nu văd nimic iesit din comun ca votul meu sa fie pozitiv. Însa doar ai grijă, si priveste-l ca pe un sfat.
Danni Posted September 2, 2019 Posted September 2, 2019 FH cam aiurea, ai rank 5 actual dar o activitate slaba si nu asa multe zile.
Lupu.. Posted September 2, 2019 Posted September 2, 2019 Fiecare merita o sansa, ai timp sa joci SA:MP, iti poti revenii daca vrei.
WoodeN Posted September 2, 2019 Posted September 2, 2019 Nu prea imi place comportamentul, mai lucreaza putin si la FH.
Recommended Posts