Jump to content

Recommended Posts

Posted

IG:

• Nick:StarCloud
  • Nick-uri anterioare:qVlad / Amad
  • Profil panel:https://bluepanel.bugged.ro/profile/StarCloud
  • Sancțiuni (poză panel):https://imgur.com/a/1OgrX2b
  • Level:44
  • În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?:Ma aflu in factiunea The Rifa si detin rank 2.
  • Ore jucate:1615
  • Warn-uri:0/3
  • De cât timp joci SA:MP?:Din anul 2013.
  • Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul):Da, am fost banat pe motivul Autoclicker dintr-o neatentie.
  • Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?:Nu.

IRL:

• Prenume:Vlad
  • Vârstă reală:16 ani.
  • Domiciliu:Mures.
  • Biografie (minim 30 cuvinte):Pai, de inceput, ma numesc Vlad, am varsta de 16 ani si sunt elev in clasa a X-a. In timpul liber ma joc pe calculator diferite jocuri in care pot lega prietenii de drutata. Imi place sa ma descurc pe cont propriu indiferent de siutatie, practic fotbal de 8 ani in Liga a 3-a, sperand, ca pe viitor sa avansez la un nivel profesionist in alta tara.
  • Ce îți place să faci în timpul liber?:De obicei in timpul liber ma joc pe calculator.
  • Descrie buGGed în câteva cuvinte:Una dintre cele mai mari si indragite comunitati de SA:MP din Romania in care atat playerii cat si staff-ul este foarte capabil si de treaba.

CLAN:

• Descrie King. în câteva cuvinte:Din cate am observat mi se pare a fi un clan cu playeri de treaba, care te pot ajuta indiferent de situatie, atat si conducerea clanului este foarte activa pentru a ajuta membrii/
  • Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?:In acest clan n-am mai fost.
  • Motto-ul clanului King.:''Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza.''
  • De ce dorești să te alături acestui clan?:Imi doresc sa intru in acest clan deoarece este un clan serios cu membrii civilizati, intelegatori si ajutatori. Eu fiind o fire calma care ma pot integra in orice colectiv ma simt potrivit acestui clan.
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.