Jump to content

[Aplicatie] King. - AntonioDauPtMiruna.

Recommended Posts

Posted

IG:

• Nick: AntonioDauPtMiruna.
  • Nick-uri anterioare: iKn0n1
  • Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/AntonioDauPtMiruna.
  • Sancțiuni (poză panel): Nu am sanctiuni.
  • Level: 21
  • În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Ma aflu in The Russian Mafia si detin rank 1
  • Ore jucate: 401
  • Warn-uri: 0/3.
  • De cât timp joci SA:MP?: Joc SA:MP de aproxmativ 4 ani.
  • Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Nu, n-am avut niciodata ban.
  • Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu.

IRL:

• Prenume: Antonio
  • Vârstă reală: 16 Ani.
  • Domiciliu: Locuiesc in orasul Ploiesti, Prahova.
  • Biografie (minim 30 cuvinte): Sunt o persoana calma, intelegatoare, cu cei sapte ani de acasa. Nu imi place sa mi se atraga prea des atentia in legatura cu ceva, stiu sa accept unele glume adresate mie, atata timp cat nu depasesc limita. Am posibilitatea de a lucra in echipa si pot respecta pe oricine ma respecta.
  • Ce îți place să faci în timpul liber?: In timpul liber imi place sa inot si sa ies pe afara.
  • Descrie buGGed în câteva cuvinte: O comunitate unita si cu istorie, care din pacate se stinge pe zi ce trece.

CLAN:

• Descrie King. în câteva cuvinte: Din cate stiu, King este un clan vechi, de pe vremea de cand existau doar blue si red, cu o asa istorie, clanul este unul respectabil.
  • Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Nu am mai fost in clan.
  • Motto-ul clanului King.: Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza.
  • De ce dorești să te alături acestui clan?: Vreau sa ma alatur acestui cand fiindca este un clan vechi si respectat, condus de oameni capabili.
Posted

pro.png.314de17eee25112c30615107bff9a295.png

Pentru un mafiot ai un FH destul de ok. Aplicatia este si ea, buna. Daca tu zici ca n ai sanctiuni, poate asa e, oricum, daca minti primesti reject de la Kronick.

• Like 1
Posted
23 minutes ago, King.RewardK said:

pro.png.314de17eee25112c30615107bff9a295.png

Pentru un mafiot ai un FH destul de ok. Aplicatia este si ea, buna. Daca tu zici ca n ai sanctiuni, poate asa e, oricum, daca minti primesti reject de la Kronick.

• Like 1
  • Kronick changed the title to [Aplicatie] King. - AntonioDauPtMiruna.
Posted

neutru.png.9d6793c9ab133d617b89e47115f465b7.pngspre pro.png.314de17eee25112c30615107bff9a295.png

Chiar daca ai un FH destul de ok, ultimele factiuni (raport incomplet si acel rank 2) inclina putin balanta, alaturi de numarul de ore. Cred ca ar trebui sa iti schimbi numele in ceva mai serios, nu atat de 'mafiot'. Nu ai sanctiuni, ceea ce este un lucru bun.

Posted
4 hours ago, K A Z U O said:

neutru.png.9d6793c9ab133d617b89e47115f465b7.pngspre pro.png.314de17eee25112c30615107bff9a295.png

Chiar daca ai un FH destul de ok, ultimele factiuni (raport incomplet si acel rank 2) inclina putin balanta, alaturi de numarul de ore. Cred ca ar trebui sa iti schimbi numele in ceva mai serios, nu atat de 'mafiot'. Nu ai sanctiuni, ceea ce este un lucru bun.

Posted

@Rullz, poate pe viitor după ce faci măcar rank 3 în facțiunea actuală și îți schimbi numele, o să ai șanse, dar așa, cu acest nume, nu o să intri vreodată în clan.
respins.png.3a9d5bbe7505746b1258c97fb440a934.png

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.