Jump to content

Recommended Posts

Posted

IG:

• Nick: Jason18
  • Nick-uri anterioare: LeTe (pe black)
  • Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/Jason18
  • Sancțiuni (poză panel): https://imgur.com/a/X3HxVXa
  • Level: 29
  • În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Nu sunt in nicio factiune momentan.
  • Ore jucate: 711
  • Warn-uri: 0
  • De cât timp joci SA:MP?: De vreo 5-6 ani
  • Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Nu.
  • Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu.

IRL:

• Prenume: Mihai
  • Vârstă reală: 17
  • Domiciliu: Balcesti, Jud. Valcea
  • Biografie (minim 30 cuvinte): Ma numesc Mihai. Am 17 de ani. Sunt un baiat sincer, direct si comunicativ. Imi plac persoanele care nu mint. Prefer sa fiu injurat in fata decat pe la spate. Imi place foarte mult sa glumesc cand este cazul si totodata sa fiu serios cand este necesar.
  • Ce îți place să faci în timpul liber?: In timpul liber imi place sa ies cu baietii la un fotbal / gratar si sa joc samp.
  • Descrie buGGed în câteva cuvinte: Bugged-ul pentru mine este un server frumos, chiar daca se fac update-uri mai greu, este interesant ca, cand se baga esti curios sa vezi ce se baga. In rest este un server ok.

CLAN:

• Descrie King. în câteva cuvinte: King este un clan respectat pe server. Membri capabili si seriosi care isi vad de treaba lor si isi dau interesul.
  • Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Da, am mai fost. Am iesit pentru ca nu am mai jucat samp timp de 1 an.
  • Motto-ul clanului King.:  ''Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza"
  • De ce dorești să te alături acestui clan?: Pentru ca este un clan restectat pe server si are un tag frumos. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.