TL.Braily Posted September 5, 2019 Posted September 5, 2019 Informatii legate de SA:MP:Nickname: BrailyNick-uri anterioare: Nu am avut.Level: 40.Ore jucate: 1054 de ore jucate.Sanctiunile primite (poza cu sanctiunile): https://imgur.com/a/IcPbULkPoza cu invitatia: https://imgur.com/a/8nYpWP7Profilul de pe panel (link): https://bluepanel.bugged.ro/profile/BrailyCateva realizari pe server/ forum: Un Faction History decent si niste prietenii legate pentru totdeauna.Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Fortnite si CS:GO.De ce vrei sa intri in clan: Deoarece este un clan respectat, organizat si bine pus la punct. Are un lider capabil si niste membri maturi si mereu dispusi sa ajute.Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea?: King., The Vikings si VIP FAMILY. Astea sunt clanurile recente pe care mi le amintesc.Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara?: Nu, nu am mai facut parte din clanul The Legends, dar ar fi o onoare sa fac parte dintr-un astfel de clan.* Daca ai mai fost in The Legends, de ce vrei sa revii (doar pentru cei care au mai fost in clan)?:Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'?: Da, am verificat.Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Hagoromo, mAteaKi.Planuri de viitor pe server?: Planurile mele de viitor pe server sunt sa devin o persoana respectata, sa am o functie stabila pe server si sa am multi playeri.Informatii legate de viata reala:Prenume: Alexandru.Varsta reala: 15 ani.Nationalitate: Roman.Descrie-te in minim 20 cuvinte: Ma numesc Alexandru, am 15 ani si sunt din judetul Vrancea. Sunt un baiat descurcaret, prietenos, cu cei sapte ani de acasa si cu un simt al umorului foarte bine dezvoltat. Fac o treaba cum trebuie facuta si nu ma dau batut niciodata. Ma imprietensc foarte repede cu oamenii, imi place sa socializez si sa ma distrez, dar cand vine vorba de munca, totul se schimba radical.Ce gen de muzica asculti?: Rap/Hip-hop.Ce hobbyuri ai?: Jocuri pe calculator si Rugby care este un sport pe care il respect foarte mult.Alte precizari?: Va multumesc pentru timpul acordat citirii aplicatiei.
zAndy Posted September 5, 2019 Posted September 5, 2019 Te stiu din HA de pe black si erai un baiat ok.
Alphers Bugged Posted September 5, 2019 Posted September 5, 2019 (edited) FH Edited September 6, 2019 by Alphers Bugged Neatentie profil.
mAteaKi Posted September 5, 2019 Posted September 5, 2019 Ești o persoană ok. Chiar dacă te-ai reapucat recent, dar văd că ai făcut activitate și ai intrat într-o facțiune, ceea ce este foarte bine. Ține-o tot așa. Succes!
Joanna Posted September 6, 2019 Posted September 6, 2019 20 hours ago, zAndy said: Te stiu din HA de pe black si erai un baiat ok.
Ionut Posted September 8, 2019 Posted September 8, 2019 On 9/5/2019 at 2:15 PM, mAteaKi said: Ești o persoană ok. Chiar dacă te-ai reapucat recent, dar văd că ai făcut activitate și ai intrat într-o facțiune, ceea ce este foarte bine. Ține-o tot așa. Succes!
dumiK Posted September 11, 2019 Posted September 11, 2019 FH frumos, se vede ca te-ai reapucat, pacat de ultimele 2.
Recommended Posts