TempDOC Posted September 6, 2019 Posted September 6, 2019 IG: Nick: Numele meu in joc este TempDOC Nick-uri anterioare: Am avut un singur nickname in trecut Marian_Mry69 Profil panel: Acesta este profilul meu de pe panel : https://bluepanel.bugged.ro/profile/TempDOC Sancțiuni (poză panel): Nu am sanctiuni. Level: Detin nivelul 26. În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Ma aflu in factiunea The Russian Mafia si detin rank 1. Ore jucate: Detin 407 ore jucate . Warn-uri: Nu detin warn-uri. De cât timp joci SA:MP?: Joc SA:MP din primavara anului 2017. Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Nu , nu am avut niciodata ban pe SA:MP. Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu , nu am avut niciodata antecedente cu vreun membru din King. si nu imi doresc sa ma cert cu nimeni. IRL: Prenume: Marian Cristian. Vârstă reală: Am varsta de 16 ani. Domiciliu: Locuiesc in Bucuresti , sectorul 5. Biografie (minim 30 cuvinte): Ma numesc Sinca Marian Cristian , si am varsta frumoasa de 16 ani . Sunt elev in Colegiul Tehnic Petru Rares in clasa a X-a. Locuiesc in Bucuresti alaturi de familia si prietenii mei . Sunt pasionat de tehnologia in calculatoare (IT) de jucatul pe calculator si iesitul la football cu prietenii . Sunt o persoana cu cei 7 ani de acasa si bunul simt , am un comportament frumos , stiu sa vorbesc calm cu orice perosna indiferent cum este aceasta , respect orice persoana ma respecta , sunt o fire sociabila si ma integrez foarte rapid intr-un colectiv . Ce îți place să faci în timpul liber?:In timpul liber imi place sa il petrec pe calculator si football. Descrie buGGed în câteva cuvinte: Bugged este o comunitate cu care ma mandresc pana in ziua de astazi , deoarece el m-a crescut , m-a invatat sa joc , m-a ajutat mereu playerii , adminii ,helperii cu orice intrebare , orice problema , m-au inteles mereu . Bugged nu s-a lasat niciodata mai in jos decat celelalte rivale si mereu a tinut cont de playerii comunitatii si a adus mereu ceva mai bun decat ne asteptam . De aceea mereu voi juca pe acest server . CLAN: Descrie King. în câteva cuvinte: King. este un clan cu oameni adevarati , mereu saritori , niciodata suparaciosi , niciodata nervosi , mereu darnici si voiosi in orice problema . Am avut multi prieteni care au fost in acest clan si chiar mi-au recomandat sa intru , dar nu aveam disponibilitatea de a sta pe server si a indeplini chestiunile clanului . Si acum cu sfarsitul verii am decis ca pot sa am grija de cont si sa ajut acest clan . Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Nu , nu am mai facut parte din acest clan. Motto-ul clanului King.: Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza. De ce dorești să te alături acestui clan?
Danni Posted September 6, 2019 Posted September 6, 2019 Tocmai ce ti-ai inceput FH-ul, aplicatia nu e prea muncita, avand greseli granaticale elementare. (se foloseste cuvant, cuvant.)
Adi Posted September 6, 2019 Posted September 6, 2019 8 minutes ago, Danni said: Tocmai ce ti-ai inceput FH-ul, aplicatia nu e prea muncita, avand greseli granaticale elementare. (se foloseste cuvant, cuvant.)
K A Z U O Posted September 6, 2019 Posted September 6, 2019 1 hour ago, Danni said: Tocmai ce ti-ai inceput FH-ul, aplicatia nu e prea muncita, avand greseli gramaticale elementare. (se foloseste cuvant, cuvant.)
Iliescu. Posted September 6, 2019 Posted September 6, 2019 3 hours ago, Danni said: Tocmai ce ti-ai inceput FH-ul, aplicatia nu e prea muncita, avand greseli granaticale elementare. (se foloseste cuvant, cuvant.)
KaApA Posted September 6, 2019 Posted September 6, 2019 De abia ai intrat într-o factiune, aceasta fiind si mafie. Dacă atingi rank 5 fără să fii banat / să primesti warn, o să se schimbe radical votul nostru, până atunci nu avem de unde să stim ce poti.
Recommended Posts