Jump to content

Recommended Posts

Posted

IG:

• Nick: Numele meu in joc este TempDOC
  • Nick-uri anterioare: Am avut un singur nickname in trecut Marian_Mry69
  • Profil panel: Acesta este profilul meu de pe panel :  https://bluepanel.bugged.ro/profile/TempDOC
  • Sancțiuni (poză panel): Nu am sanctiuni.
  • Level: Detin nivelul 26.
  • În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Ma aflu in factiunea The Russian Mafia si detin rank 1.
  • Ore jucate: Detin 407 ore jucate .
  • Warn-uri: Nu detin warn-uri.
  • De cât timp joci SA:MP?: Joc SA:MP din primavara anului 2017.
  • Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Nu , nu am avut niciodata ban pe SA:MP.
  • Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu , nu am avut niciodata antecedente cu vreun membru din King. si nu imi doresc sa ma cert cu nimeni.

IRL:

• Prenume: Marian Cristian.
  • Vârstă reală: Am varsta de 16 ani.
  • Domiciliu: Locuiesc in Bucuresti , sectorul 5.
  • Biografie (minim 30 cuvinte): Ma numesc Sinca Marian Cristian , si am varsta frumoasa de 16 ani . Sunt elev in Colegiul Tehnic Petru Rares in clasa a X-a. Locuiesc in Bucuresti alaturi de familia si prietenii mei . Sunt pasionat de tehnologia in calculatoare (IT) de jucatul pe calculator si iesitul la football cu prietenii . Sunt o persoana cu cei 7 ani de acasa si bunul simt , am un comportament frumos , stiu sa vorbesc calm cu orice perosna indiferent cum este aceasta , respect orice persoana ma respecta , sunt o fire sociabila si ma integrez foarte rapid intr-un colectiv .
  • Ce îți place să faci în timpul liber?:In timpul liber imi place sa il petrec pe calculator si football.
  • Descrie buGGed în câteva cuvinte: Bugged este o comunitate cu care ma mandresc pana in ziua de astazi , deoarece el m-a crescut , m-a invatat sa joc , m-a ajutat mereu playerii , adminii ,helperii cu orice intrebare , orice problema , m-au inteles mereu . Bugged nu s-a lasat niciodata mai in jos decat celelalte rivale si mereu a tinut cont de playerii comunitatii si a adus mereu ceva mai bun decat ne asteptam . De aceea mereu voi juca pe acest server .

CLAN:

• Descrie King. în câteva cuvinte: King. este un clan cu oameni adevarati , mereu saritori , niciodata suparaciosi , niciodata nervosi , mereu darnici si voiosi in orice problema . Am avut multi prieteni care au fost in acest clan si chiar mi-au recomandat sa intru , dar nu aveam disponibilitatea de a sta pe server si a indeplini chestiunile clanului . Si acum cu sfarsitul verii am decis ca pot sa am grija de cont si sa ajut acest clan . 
  • Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Nu , nu am mai facut parte din acest clan.
  • Motto-ul clanului King.: Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza.
  • De ce dorești să te alături acestui clan?
Posted

Tocmai ce ti-ai inceput FH-ul, aplicatia nu e prea muncita, avand greseli granaticale elementare. (se foloseste cuvant, cuvant.)

contra.png.7dc9c1a07042fa3d0ca269bb23edab83.png

Posted
8 minutes ago, Danni said:

Tocmai ce ti-ai inceput FH-ul, aplicatia nu e prea muncita, avand greseli granaticale elementare. (se foloseste cuvant, cuvant.)

Posted
1 hour ago, Danni said:

Tocmai ce ti-ai inceput FH-ul, aplicatia nu e prea muncita, avand greseli gramaticale elementare. (se foloseste cuvant, cuvant.)

Posted
3 hours ago, Danni said:

Posted

De abia ai intrat într-o factiune, aceasta fiind si mafie. Dacă atingi rank 5 fără să fii banat / să primesti warn, o să se schimbe radical votul nostru, până atunci nu avem de unde să stim ce poti.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.