Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut, as dori sa va prezint un browser foarte rapid, ce nu consuma multe resurse, eu il folosesc atunci cand joc SA:MP, si ascult muzica de pe YouTube pe el, isi face treaba foarte bine. Ce e cel mai important e ca are adaugat un ad-block ce nu lasa nicio reclama de pe vreun site sa ruleze, viteza de incarcare creste astfel. Dupa parerea mea este cel mai rapid browser de internet si cel mai utlizat, pe langa toate astea el este si cel mai securizat.

Nu fac acest post pentru a promova, fac acest prost pentru ca multi dintre noi vrem sa ascultam muzica sa stam pe Facebook in timp ce ne jucam SA:MP, iar la unii se laguieste putin jocul.

Poza cu browserul: https://imgur.com/sGUnOZ5

In ea se vede ca a blocat pana acum: 785 reclame, a realizat 45 de actualizari HTTPS si mi-a salvat 40 de secunde din timpul de incarcare, timpul asta depinde de viteza de internet a fiecaruia.

Va voi lasa aici un link, sa-l folositi vreo 2-3 zile si sa lasati un comentariu cu parerea voastra.

• 3 weeks later...
  • 2 months later...
Posted
17 hours ago, Spectrum. said:

Pare interesant, o sa-l incerc.

07/12/2019, 6:06 PM: Am deja aproximativ o zi de la utilizarea acestui browser, il recomand. Multumesc ca mi-ai usurat viata.

• 1 month later...
  • 2 months later...
  • 3 weeks later...
Posted

L-am testat 5 luni si dupa parerea mea nu este bun.Am avut parole salvate in el ,iar dupa 5 luni mi-am reinstalat windows-ul si am pierdut tot.Am aflat pe parcurs ca acesta nu ofera sincronizare pentru contul google ,ci doar le stocheaza pe un fisier care trebuie sa-l pui pe un stick ca backup daca reinstalezi windowsul.

* Parerea mea este ca cele mai bune si rapide browsere sunt :

1. Opera GX (Opera Gaming)

2. Microsoft Edge

3. Mozilla Firefox

• 1 month later...
  • 6 months later...
  • 3 weeks later...
Posted
On 9/7/2019 at 9:24 AM, AndrewJ02 said:

Salut, as dori sa va prezint un browser foarte rapid, ce nu consuma multe resurse, eu il folosesc atunci cand joc SA:MP, si ascult muzica de pe YouTube pe el, isi face treaba foarte bine. Ce e cel mai important e ca are adaugat un ad-block ce nu lasa nicio reclama de pe vreun site sa ruleze, viteza de incarcare creste astfel. Dupa parerea mea este cel mai rapid browser de internet si cel mai utlizat, pe langa toate astea el este si cel mai securizat.

Nu fac acest post pentru a promova, fac acest prost pentru ca multi dintre noi vrem sa ascultam muzica sa stam pe Facebook in timp ce ne jucam SA:MP, iar la unii se laguieste putin jocul.

Poza cu browserul: https://imgur.com/sGUnOZ5

In ea se vede ca a blocat pana acum: 785 reclame, a realizat 45 de actualizari HTTPS si mi-a salvat 40 de secunde din timpul de incarcare, timpul asta depinde de viteza de internet a fiecaruia.

Va voi lasa aici un link, sa-l folositi vreo 2-3 zile si sa lasati un comentariu cu parerea voastra.

E destul de decent, se zice ca ar fi unul dintre cele mai rapide, dar nu chiar cel mai rapid.

• 4 weeks later...