Jump to content

[Respins] Aplicatie The Legends - Synch - 2 Rank 5 in Faction History

Recommended Posts

Posted

Informatii legate de SA:MP:

Nickname: Synch
Nick-uri anterioare: Nu am mai avut nickname-uri anterioare.
Level: 40
Ore jucate: 947
Sanctiunile primite (poza cu sanctiunile): https://imgur.com/a/W6P0rPA
Poza cu invitatia: https://imgur.com/a/Z1dDHg1
Profilul de pe panel (link): https://bluepanel.bugged.ro/profile/Synch 
Cateva realizari pe server/ forum: Am facut o avere destul de frumoasa, iar FH-ul meu. Imi pare rau de cele de rank 1, dar asta a fost in trecut.
Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: In momentul de fata joc doar SA:MP.
De ce vrei sa intri in clan: Deoarece este un clan respectat pe server, toata lumea il recunoaste si deoarece este plin de oameni de treaba si inteligenti.
Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea?: Am mai facut parte din clanuri mici.
Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara?:Am mai facut parte din clan pe serverul White si am iesit deoarece intrasem in clasa a 8-a si din pacate nu mai aveam timp sa ma joc.
* Daca ai mai fost in The Legends, de ce vrei sa revii (doar pentru cei care au mai fost in clan)?: Deoarece, atunci cand am fost pe serverul White mi-a placut foarte mult, ne respectam toti si eram ca o familie.
Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'?: Da, am verificat.
Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Cu Ankietos ma inteleg cel mai bine.
Planuri de viitor pe server?: As vrea sa ajut Co-Lider, in viitor posibil Lider.

Informatii legate de viata reala:

Prenume: Rares
Varsta reala: 15
Nationalitate: Roman.
Descrie-te in minim 20 cuvinte: Sunt un baiat de incredere, orice isi poate pune baza pe mine. Imi place sa ajut persoanele cu ce pot si cu cat pot. Imi place sa fiu mereu in centrul atentiei si sa ma inteleg bine cu toata lumea. Merg pe principiul respecta si vei fii respectat. Parintii mei m-au invatat sa nu am rusine de nimeni, dar sa port respect persoanei respective.
Ce gen de muzica asculti?: Trap, rap si manele uneori la petreceri/gratare.
Ce hobbyuri ai?: Imi place sa ma joc pe calculator, sa joc fotbal si sa pescuiesc impreuna cu prietenii.
Alte precizari?: Imi pare rau de FH-ul meu, deoarece l-am stricat cu acele rank 1, dar eu cred ca mi-l pot reface oricand.

Posted (edited)

DstXDLr.png ai multe greseli de exprimare in aplicatie, insa pentru faptul ca-ti place sa pescuiesti cu prietenii si esti simpatic, nu-ti dau contra.

Edited by Alphers Bugged
Posted
On 9/7/2019 at 1:06 AM, Alphers Bugged said:

DstXDLr.png ai multe greseli de exprimare in aplicatie, insa pentru faptul ca-ti place sa pescuiesti cu prietenii si esti simpatic, nu-ti dau contra.

• CyberNeticK changed the title to [Respins] Aplicatie The Legends - Synch - 2 Rank 5 in Faction History
  • CyberNeticK locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.