Degeanu25 Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 Informatii legate de SA:MP:Nickname:DegeanuLovesMariaNick-uri anterioare:Degeanu25Level:34Ore jucate:1086Sanctiunile primite (poza cu sanctiunile):Poza cu invitatia:Profilul de pe panel (link):https://bluepanel.bugged.ro/profile/DegeanuLovesMariaCateva realizari pe server/ forum:Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP:CS:GO si acum astept lansarea Fifa.De ce vrei sa intri in clan: Deoarece clanul are membrii seriosi, am si prieteni in clan, Tag scurt si frumos, si numele este unul foarte placut.Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea? Am facut parte din mai multe, nu le pot enumera, preferatul meu ramane [A5].Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara?Nu, n am mai facut parte.* Daca ai mai fost in The Legends, de ce vrei sa revii (doar pentru cei care au mai fost in clan)?:Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'? Nu sunt pe blacklist.Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: TheGhost, StefanPlanuri de viitor pe server? Tin co liderul in ballas cat pot, apoi merg co lider in alta mafie.Informatii legate de viata reala:Prenume:Andrei.Varsta reala:17 ani.Nationalitate:Roman.Descrie-te in minim 20 cuvinte:Ma numesc Andrei, am 17 ani, sunt din ploiesti, inca la liceu, clasa a 11 a, imi place sa ma joc pe calculator si sa mi fac prieteni, cat virtuali dar si reali, imi place sa ies afara, de obicei ies cu motorul sau bicla, imi place sa joc si fotbal, sunt prietenos si abia astept sa mi fac prieteni in clan.Ce gen de muzica asculti?Prefer Nimeni altu, parazitii, B.u.g mafia, dar nu ma deranjeaza restul genurilor.Ce hobbyuri ai?Fotbalul, desenul.Alte precizari?Nimic, va multumesc pentru timpul acordat.
Helios Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 Doar pentru ca ai un rank 6 de cateva zile, nu inseamna ca esti o legenda.
Recommended Posts