Jump to content

[Acceptat] Aplicatie The Legends - RVMSES@BLINDATU - Rank 6 Taxi Las Venturas

Recommended Posts

Posted

Nickname: RVMSES@BLINDATU
Nick-uri anterioare: xxxRvmsesion pe blue dupa fuziune, inainte de fuziune pe white: RVMSES, RamsesOfficial, Ramses
Level: 95.
Ore jucate: 2538.
Sanctiunile primite (poza cu sanctiunile): image.thumb.png.2d7c244ac276b6ed0de54c3db947ea5d.png
Poza cu invitatia: https://imgur.com/a/6bnnLvF
Profilul de pe panel (link): https://bluepanel.bugged.ro/profile/RVMSES@BLINDATU
Cateva realizari pe server/ forum: Singura mea realizare pe server a fost ca sa detin functia de rank 6 in factiunea Taxi Las Venturas, timp de 140 de zile cu 2 lideri diferiti.
Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Nu prea ma mai joc alte jocuri, uneori Fifa sau WWE.
De ce vrei sa intri in clan: Deoarece consider ca este un clan foarte activ, cu membrii care sunt foarte de treaba si au bunul simt, respecta pe oricine si nu cauta cearta din orice motiv. Pe langa toate astea, imi doresc sa intru intr-un clan mai diferit fata de celelalte.
Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea? Inainte de fuziune am facut parte din The Legends, apoi [A]lliance deoarece s-au fuzionat cele doua clanuri, pana ce mi-am format clanul meu `The Vikings`. Dupa fuziune, am ramas tot in clanul meu si nu am mai facut parte din alte clanuri.
Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara? Pe White am facut parte si am iesit deoarece s-a fuzionat cu [A]lliance si am fost `transferat` si eu.
* Daca ai mai fost in The Legends, de ce vrei sa revii (doar pentru cei care au mai fost in clan)?: Nu cred ca necesita sa raspund aici, fiind un clan diferit fata de cel care a existat pe White.
Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'?: Da.
Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi:  TheGhost, Helios, Ionut, Hornet, Flavius, Astriel, Rey.Mysterio.
Planuri de viitor pe server?: Sa incerc sa obtin din nou functia de rank 6 in factiunea Taxi Las Venturas, momentan.

Informatii legate de viata reala:

Prenume: Nimrod.
Varsta reala: Am varsta de 20 de ani.
Nationalitate: Maghiara.
Descrie-te in minim 20 cuvinte: Avand in vedere ca prefer sa vada altii cum sunt de obicei, nu imi place sa ma descriu. Insa tot ce pot spune despre mine e ca sunt din orasul Targu-Mures, imi place mult sa ies cu prietenii pe afara, sa ne distram, deoarece avem doar o viata de trait. Pe langa caracterul meu `distractiv` sau `de treaba`, imi place sa imi iau munca in serios si sa imi fac treaba ca la carte.
Ce gen de muzica asculti? Rap, Trap, Hip-Hop, Rock, chiar si Pop uneori.
Ce hobbyuri ai?: Sa ascult muzica, sa ma joc pe PC si iesitul pe afara cu prietenii.
Alte precizari?: Multumesc de timpul acordat asupra aplicatiei mele. O zi buna!

• CyberNeticK changed the title to [Acceptat] Aplicatie The Legends - RVMSES@BLINDATU - Rank 6 Taxi Las Venturas
  • CyberNeticK locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.