Koba Posted September 8, 2019 Posted September 8, 2019 IG: Nick: Koba Nick-uri anterioare: Roby Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/Koba Sancțiuni (poză panel): https://imgur.com/a/1Tn5biq Level: 20. În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Ballas, rank 1. Ore jucate: 301. Warn-uri: Nu. De cât timp joci SA:MP?: Jos samp din 2016. Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Nu. Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Niciodata. IRL: Prenume: Robert Ionut. Vârstă reală: 18 ani. Domiciliu: Targu Jiu. Biografie (minim 30 cuvinte): Sunt o persoana careia ii place sa colaboreze cu prietenii sau colegii, lucrul in echipa fiind o calitate care ma defineste foarte bine . Sunt o persoana amabila, rabdatoare, calma, cu simtul umorului si corecta din toate punctele de vedere. Imi plac lucrurile mici, dar cu valoare de nedescris. Nu incerc sa par nimic din ceea ce nu sunt! Ce îți place să faci în timpul liber?: Sa ies cu prieteni pe afara si sa ma joc pe PC. Descrie buGGed în câteva cuvinte: Bugged, este prima comunitate de Sa:mp pe care am jucat, este o comunitate veche si cu un staff bun. CLAN: Descrie King. în câteva cuvinte: Este un clan foarte bun si respectat pe server. Are membrii uniti si foarte de treaba. Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Am mai fost in clan pe Black, am iesit pentru ca m-am lasat o perioada de timp de sa:mp. Motto-ul clanului King.: Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza! De ce dorești să te alături acestui clan?: Doresc sa ma alatur acestui clan pentru ca cunosc o parte din membrii de pe black.
KaApA Posted September 8, 2019 Posted September 8, 2019 Aplicatie destul de slab dezvoltată, ore destul de putine, dar Faction History de abia început. Nu avem cum să acordăm un vot pozitiv din aceste trei motive. Îmi pare rău, tine-te de treabă si în viitor votul nostru probabil se va schimba!
Battalion Chief Gordon Posted September 9, 2019 Posted September 9, 2019 (edited) Votul meu pentru tine este Daca era mafiot cordit care juca cu cod, va zic eu ca era deja banat sau avea warnuri pentru c-bug sau alte motive. Edited September 9, 2019 by Lord Commander Stephan
Iliescu. Posted September 9, 2019 Posted September 9, 2019 21 hours ago, KaApA said: Aplicatie destul de slab dezvoltată, ore destul de putine, dar Faction History de abia început. Nu avem cum să acordăm un vot pozitiv din aceste trei motive. Îmi pare rău, tine-te de treabă si în viitor votul nostru probabil se va schimba!
King.ImBalance21 Posted September 10, 2019 Posted September 10, 2019 Pro, are cunostinte bune despre joc, este serios, are bunul simt
Recommended Posts