Jump to content

Recommended Posts

Posted

IG:

• Nick: COLTRANE
  • Nick-uri anterioare: ROGUE
  • Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/COLTRANE
  • Sancțiuni (poză panel): https://imgur.com/a/zRMht8L
  • Level: 25
  • În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Fac parte din School Instructors SF si detin rank 2.
  • Ore jucate: 439
  • Warn-uri: 0
  • De cât timp joci SA:MP?: Joc samp de aproximativ 5 ani, insa am avut o pauza indelungata.
  • Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Nu am luat niciodata ban.
  • Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu.

IRL:

• Prenume: David
  • Vârstă reală: 17
  • Domiciliu: Botosani
  • Biografie (minim 30 cuvinte): Sunt un tip cu bun simt, deschis in a incerca lucruri noi, sunt respectuos, dornic sa ajut pe oricine ( uneori fiind un defect ), sunt carismatic, imi place sa fac oamenii sa rada si sa ma fac placut in limita bunului simt. Imi place sa ies cu prietenii, sa fac sport, ma pasioneaza foarte mult sporturile de contact, de aceea am si ales sa practic kickboxing, insa iubesc si fotbalul.
  • Ce îți place să faci în timpul liber?: In timpul liber imi place sa ies in oras, in cluburi, sa fac sport si sa ma joc samp.
  • Descrie buGGed în câteva cuvinte: In opinia mea, Bugged este o comunitate ce ramane in topul serverelor de samp dupa multi ani, cu un staff dedicat ce reuseste sa mentina serverul bine pus la punct.

CLAN:

• Descrie King. în câteva cuvinte: King. este unul dintre cele mai puternice clanuri, fiind foarte bine organizat si avand membrii respectuosi, prietenosi si cu cei 7 ani de acasa.
  • Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Nu am avut ocazia de a face parte din acest clan.
  • Motto-ul clanului King.: "Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza."
  • De ce dorești să te alături acestui clan?: Deoarece membrii sunt foarte amabili, cu bun simt si saritori.
Posted

pro.png.314de17eee25112c30615107bff9a295.png

Faction History frumusel pentru numărul tau de ore, sanctiuni destul de vechi în LP, asta înseamnă că nu au fost luate chiar intentionat, lucru de apreciat. Aplicatia destul de frumos structurată, originală, de la mine ai un vot pozitiv. Te asteptăm în clan! 🙂

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.